MARINA TUCAKOVIĆ JE IZA SEBE OSTAVILA 3 TEKSTA ZA PESME KOJE ĆE BITI OBJAVLJENE: Pevaće ih velika ZVEZDA!
Foto: Damir Dervišagić

divno

MARINA TUCAKOVIĆ JE IZA SEBE OSTAVILA 3 TEKSTA ZA PESME KOJE ĆE BITI OBJAVLJENE: Pevaće ih velika ZVEZDA!

Svi jedva čekaju da čuju hitove

Objavljeno:

Filk zevzda Svetlana Seka Aleksić sinoć je nastupala pred krcatim prestoničkim klubom, i tom prilikom otvorila dušu za medije i progovorila o brojnim aktuelnostima.

Ona je ovih dana preokupirana pripremom krsne slave Jovanjdan, a sada ispred objektiva ekskluzivne kamere otkriva kako se bori sa kilogramima.

Nema tu kao februar i janjuar jedem, a posle ću da pazim. To je individualna stvar, i kada je čovek gurman nije to samo u januaru - priča Seka.

Na njenom novom albumu naći će se čak tri pesme koje je napisal pokojna Marina Tucaković.

1 / 4 Foto: Instagram

Trebalo bi da se nađe na albumu, Marina je napisala to pre 2 godine i više. Međutim, kako se desila pandemija čekam bolju sotuaciju kao i svi ostali. Ja neću te pesme da izdam kao singlove, smatram da zaslužuju da budu na albumu i da ljudi treba tako da ih slušaju - kaže Seka.

Kaže da u karijeri nije uvek imala dobar osećaj za odabir hita:

Vi godinama ne možete da čujete mega hit. Čujete pesme koje su okej prošle, evo recimo moji singlovi, to ništa specijalno nije prošlo. Za mene je pesma mega hit kada postane planetarni hit, kao što je ''Aspirin'', ''Crno i zlatno'', ''Crveni ruž''... Planetarni hit, to je malo teže. Prvo nisam htela da pevam o tabletama, a posle sam pevala ''Zakuni se u kur*u'', ali dobro - priča Seka, pa dodaje:

Tada sam bila mlađa i drugačije sam razmišljala, nisam htela da pevam o aspirinu, a ''Aspirin'' postade planetarni hit. Tad kad su mi ponudili pesmu, bila je pesma od Severine ''Grad bez ljudi'', od Tanje Savić neka, od Mileta Kitića ''Šankeru'' i Braja mi kaže da uzmem i da će biti mega hit. Poznata sam po tome da sve što mi se dopada ne prođe, a sve što mi se ne dopada bude mega hit. Tako da sam ja anti talenat za odabrati mega hit pesmu - priča Seka.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.