DA LI ZNATE KO JE NA FOTOGRAFIJI? Sa ŽENOM SVOG ŽIVOTA je napravio NAJVEĆE HITOVE, važio je za "ČOVEKA IZ SENKE"!
Foto: Facebook printscreen/Aleksandar Radulović Futa

POTRESNO

DA LI ZNATE KO JE NA FOTOGRAFIJI? Sa ŽENOM SVOG ŽIVOTA je napravio NAJVEĆE HITOVE, važio je za "ČOVEKA IZ SENKE"!

Bili su najbolji tandem

Objavljeno:

Višedecenijska ljubav Marine i Fute svima je dobro poznata, a dok je ona detalje iz privatnog života uvek dozirano plasirala u javnost, on nije bio sklon javnim isticanjima i važio je za čoveka iz senke.

Javni život ga nikad nije zanimao, čak ni kada se, pre nekoliko decenija, probijao na estradi i danonoćno gradio ime na jugoslovenskoj sceni.

Iza njega su neverovatni uspesi, pa pesme koje on potpisuje mahom važe za evergrin numere Balkana. "Popij me kao lek", "Kukavica", "Da li to ljubav pravi od nas slabiće", "Vazduh koji dišem", "Fatalna ljubav", "Oprosti mi suze", samo su neke pesme koje izvodi Ceca, a koje potpisuju Marina i Futa.

Marina Tucaković
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

"Opet imam razloga da živim" od Ane Bekute, "Nikom nije lepše nego nama" i "Loša sreća" od Viki Miljković, "Poželi sreću drugima" i "Hajde da se volimo" od Lepe Brene, "Zašto nosiš prsten moj" od Mire Škorić, "Gde ću sad, moja ružo" i "Rađaj sinove" od Džeja Ramadanovskog, "Lijte kiše" od Zorice Marković, "Laže me vino" od Harisa Džinovića i mnoge druge takođe potpisuje Aleksandar Radulović Futa.

Futi godinama nije bilo strano da peva prateće vokale, svira klavijature i gitaru, te je podjednako dobro stvarao pesme u pop, folk i rok žanru.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.