ODZVANJAJUĆE REČI JELENE ĐOKOVIĆ, PAZITE SAMO: Da vidimo šta imate DA KAŽETE NA OVO!
Jelena, Foto: Profimedia

OVO NISTE ZNALI

ODZVANJAJUĆE REČI JELENE ĐOKOVIĆ, PAZITE SAMO: Da vidimo šta imate DA KAŽETE NA OVO!

Poznato je i to da je Đokovićeva supruga veliki borac za prava životinja

Objavljeno:

Jelena Đoković (35) ambiciozna je žena koja, čini se, drži sve konce u svojim rukama kada je u pitanju Novak Đoković (34) i njihovo dvoje djece. Međutim, na Instagramu je otkrila i neke neobične stvari o sebi, priznavši da ne koristi parfeme.

Mnogi mediji tvrde da Jelena ima veliki utjecaj na slavnog tenisera koji je navodno zbog nje postao i vegan. Poznato je i to da je Đokovićeva supruga veliki borac za prava životinja, pa je tako na Instagramu priznala da ne koristi parfeme jer se testiraju na životinjama.

Jelena je na svom Instagram storyju podijelila poruku obožavateljice koja ju je pitala što misli o industriji parfema: "Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, što je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicnsf

Đokovićeva supruga joj je odgovorila: "Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje". Poznato je da su esencijalna ulja zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobivaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljavaju u aromaterapiji ili umesto parfema.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.