OGLASIO SE DIREKTOR FIRME IZ DANSKE! Najnoviji DETALJI, PAZITE SAMO
Foto: Profimedia

pravac u akciju

OGLASIO SE DIREKTOR FIRME IZ DANSKE! Najnoviji DETALJI, PAZITE SAMO

U junu 2020. godine osnovana je biotehnološka kompanija KvantBioRes

Objavljeno: 18:52h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan je sramnom odlukom Saveznog suda Australije, pod lažnom optužbom da je ikona antivakserskog pokreta, kao i da on i njegova supruga Jelena ne veruju u nauku.

Danas je, međutim, isplivala informacija da su Nole i Jelena još pre dve godine, kada je pandemija koronavirusa tek počela da se širi, osnovali farmaceutsku kompaniju u Danskoj, koja se između ostalog bavi i pronalaženjem leka za koronavirus.

Đokovići su u junu 2020. godine osnovali biotehnološku kompaniju KvantBioRes, potvrdio je za Rojters Ivan Lonačervić, izvršni direktor ove firme sa sedištem u Danskoj.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Lončarević očekuje da će ovog leta pokrenuti klinička ispitivanja u Britaniji.

- U KvantBioResu radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM). RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima. RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati de novo bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina - objašnjava Lončarević.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.