ĐOKOVIĆ TRAŽI LEK PROTIV KORONE? Novak i Jelena osnovali farmaceutsku kompaniju, isplivala dugo čuvana TAJNA!
Novak i Jelena Đoković, Foto: Starsport

ŠTA ĆE REĆI MOĆNICI?

ĐOKOVIĆ TRAŽI LEK PROTIV KORONE? Novak i Jelena osnovali farmaceutsku kompaniju, isplivala dugo čuvana TAJNA!

Najbolji teniser sveta u borbi protiv celog sveta i "pošasti"

Objavljeno: 16:00h

Dok ga čitav svet optužuje da je antivakser i da ne veruje u nauku stiže iznanađujuća vest, a to je da su Novak i njegova supruga Jelena osnovali farmaceutsku kompaniju u Danskoj, koja se između ostalog bavi ispitivanjem leka za koronavirus!

Navodno je otkriveno da su oni osnovali firmu "QuantBioRes A/S" koja je registrovana 3. juna 2020. godine u Danskoj, daleko od očiju ovdašnje javnosti, prenose regionalni mediji.

Na zvaničnom sajtu danskog Centralnog biznis registra (pandan srpskom APR-u) stoje informacije o osnivačima i vlasnicima pomenute kompanije, a navodi se da su Novak i Jelena Đoković vlasnici ukupno 80% kompanije. Novakovo vlasništvo iznosi 40.8%, a Jelenino 39.2%. Za direktora preduzeća se navodi Ivan Lončarević, dok se među trojicom članova borda direktora nalazi i Novak Đoković.

Takođe, na istom sajtu, za "QuantBioRes" objašnjeno je da je to kompanija koja se bavi proizvodnjom farmaceutskih preparata.

Novak Đoković, Dokument, Lek za koronu
foto: DATACVR.VIRK.DK/PRINTSCREEN

Kao privredna lica, za osnivače "QauntBioRes" navode se "Tulua d.o.o Beograd Stari Grad", koja je prilikom osnivanja unela kapital od 400.000 danskih kruna, kao i Entoni Čarls Slingsbi (kapital od 100.000 danskih kruna). Ipak, nisu ni to jedine stvari koje su privukle pažnju.

Na zvaničnoj stranici "QuantBioRes", u opisu firme stoji informacija da se ona bavi "razvijanjem tretmana i lekova za retroviruse i otporne bakterije".

Novak Đoković
foto: Profimedia

Takođe, na sajtu se navodi sledeće: "QuantBioRes počinje testiranje mehanizama deaktivacije za kovid-19 u julu 2020", ali sadržaj nije redovno ažuriran, pa je ovo poslednja informacija.

Podsetimo, srpski teniser je deportovan iz Australije i onemogućeno mu je da nastupi na prvom Grend slemu u sezoni, upravo jer nije vakcinisan.

Posle toga je usledila čitava hajka na najboljeg tenisera sveta, a videćemo kako će reagovati na ove informacije!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.