PAŠĆETE NA TEME KADA VIDITE KAKO IZGLEDA SUPERSEKSI SIN VOJE BRAJOVIĆA! Opčinio vas je ulogom u filmu "Toma"! FOTO
Foto: Marina Lopičić

oduševio sve

PAŠĆETE NA TEME KADA VIDITE KAKO IZGLEDA SUPERSEKSI SIN VOJE BRAJOVIĆA! Opčinio vas je ulogom u filmu "Toma"! FOTO

Reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vešto spojio “lepo i korisno”.

Objavljeno:

Film “Toma”, koji je prikazan na televiziji prvog dana nove godine, izazvao je, baš kao i nakon bioskopske premijere, lavinu komentara, kako gledalaca, tako i ličnosti iz javnog života koje se pominju u ostvarenju Dragana Bjelogrlića.

Među onima koji su najburnije reagovali je Radmilo Armenulić, bivši muž pevačice Silvane Armenulić. Nije mu se dopalo ni kako je predstavljena pevačica, a ni on sam.

Radmilo Armenulić
foto: Starsport

- Pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali,” istakao je nekadašnji teniski as. “Međutim, video sam događaje koji nisu postojali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete proveriti na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je dala medijima.

Komentarišući kako su opisani likovi, rekao je:

- Tu sam se tek iskidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek.

Film Toma
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović. Iako je svojevremeno imao kratke izlete u glumačke vode, četrdesetdvogodišnjem sinu proslavljenog Voje Brajovića to nije primarno zanimanje.

Na Vukotinom Instagram profilu mogu se videti fotografije iz različitih faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi. Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vešto spojio “lepo i korisno”.

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz prvog braka Voje Brajovića. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku.

O njegovom emotivnom životu ne zna se mnogo, ali činjenica je da je sin Voje Brajovića uvek nosio “titulu” jednog od najseksipilnijih Beograđana.

Vukota Brajović
foto: Instagram

Bonus video:

04:24

TENISKI STRUČNJAK BRAJOVIĆ O NOVAKOVOM PORAZU: Izabrao je dobar način da preboli

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.