MAJKA JOJ JE TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT NIJE JE NI UPOZNALA:Zemlja je plakala zbog Enine smrti,tu je sada njena ĆERKA
Foto: Youtube printscreen/Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

OPA

MAJKA JOJ JE TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT NIJE JE NI UPOZNALA:Zemlja je plakala zbog Enine smrti,tu je sada njena ĆERKA

Ovako izgleda ćerka Ene Begović

Objavljeno:

Ćerka Ene Begović imala je samo mesec i po dana kada je ostala bez majke. Tog kobnog 15. avgusta 2000. godine hrvatska glumica i vanserijska lepotica sela je u automobil sa suprugom Josipom Radeljakom i svojom majkom Terezom, koja je u naručju držala bebu, i iz njihove kuće na Braču krenula u posetu kompozitoru Stipici Kalođeri na drugom kraju ostrva. Nažalost, do odredišta nisu stigli. Džip se survao niz provaliju. Eni nije bilo spasa, ostala je na mestu mrtva. Ostali su prošli sa lakšim povredama, a Lana je završila u bolnici.

Narednih godina nismo je viđali u javnosti, pa su se mnogi na ovim prostorima pitali šta se dešava sa ćerkom čuvene glumice. Iako su joj društvene mreže zaključane, neke fotografije ipak uspevaju da pronađu put do medija, pre svega zahvaljujući njenom ocu. Ako je suditi po onome što vidimo na tim slikama, gospodin Radeljak s pravom je ponosan na mladu damu.

1 / 1 Foto: Printscreen

Ćerka Ene Begović nasledila je majčinu lepotu i gracioznost, ali ne i umetničku crtu. Odlučila se za potpuno drugačiju profesiju i uspešan je student ekonomije i menadžmenta na univerzitetu „Bocconi“ u Milanu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.