BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENSKA GLUMICA: Muž je PREVARIO sa mlađom koleginicom!
Beba Lončar, Foto: Printscreen

ZANIMLJIVA PRIČA

BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENSKA GLUMICA: Muž je PREVARIO sa mlađom koleginicom!

Njeno mesto zauzela je mlađa koleginica Ena Begović

Objavljeno:

Desanka Beba Lončar (78) bila je glumica retke, otmene lepote, a kadrovi iz filma “Ljubav i moda” u kojima ona krstari vespom ulicama Beograda u ženstvenoj haljinici sa crveno-belim kockicama koja naglašava njen uzak struk celoj Jugoslaviji urezali su se u pamćenje. Ipak, njen život nije bio nimalo lak.

Beba Lončar
foto: Damir Dervišagić

Nije ni čudo da je 1960, ubrzo nakon prikazivanja ovog ostvarenja, dobila titulu s*ks simbola i nadimak srpska Brižit Bardo.

-Došli su kod mene i rekli mi – snimaćeš jedan film, vozićeš vespu, nosićeš divne haljine, vozićeš se avionom… To je bilo kao san – ispričala je Beba jednom prilikom.

-Mnogo sreće i slučajnosti uticalo je na moju karijeru. Na Zapadu sam bila zanimljiva i kao devojka koja u filmsku industriju stiže iza gvozdene zavese – govorila je.

Zanimljivo je a je početkom 2000-ih beogradski radio B92 proglasio je Bebu za “najbolju ribu veka”, a ona je došla da primi nagradu, srećna jer su je mlađe generacije tako ocenile.

Raspad braka ne bi bio toliko traumatičan i bolan za Desanku da njen suprug nije insistirao na tome da on ima starateljstvo na sina, pisao je pre nekoliko godina jutarnji.hr.

Radeljak je prema pisanju jutarnjeg, a kako pričaju njihovi tadašnji prijatelji, predložio miran život u Beogradu daleko od sina Lea, zahtevajući da zaboravi na dečaka.

No, ipak to mu nije pošlo za rukom. Leo i Beba, su se godinama kako piše jutanji.hr tajno sastajali u Londonu u kojem je Leo studirao.

Beba danas živi na Dorćolu, gde se i rodila i odrasla. Voli život i uživa u njemu. I u osmoj deceniji izgleda fantastično – ona je rođena dama, i to se u osmoj deceniji i te kako vidi! Njena gracioznost i elegancije ne blede s godinama!

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.