OTKRIVAMO! VIOLETU JE UMESTO LIDIJE TREBALO DA IGRA HRVATSKA GLUMICA: Kultna serija krije MNOGE tajne!
Lidija Vukićević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otkrivena tajna!

OTKRIVAMO! VIOLETU JE UMESTO LIDIJE TREBALO DA IGRA HRVATSKA GLUMICA: Kultna serija krije MNOGE tajne!

Mnogi nisu znali o detaljima koji su se dešavali pre nego što je serija "Bolji život" počela sa snimanjem

Objavljeno:

Godinama se spekulisalo o tome da je ulogu Violete Popadić, iz kultne serije “Bolji život” koju je Jugoslavija obožavala, umesto Lidije Vukićević trebalo da glumi hrvatska glumica Ena Begović.

Takođe se pričalo da je Ena ovu ulogu odbila zbog obaveza u pozorištu zbog čega nije ni prihvatala mnoge televizijske projekte.

– Išla je iz projekta u projekat, a u “Boljem životu” sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi “Skup” Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad “Grička veštica” po tekstu Marije Jurić Zagorke- izjavila je svojevremeno Enina sestra, glumica Mia Begović.

Međutim, mnogo godina kasnije, ovim povodom oglasila se Lidija Vukićević, koju i dalje pemtimo po legendarno odigranoj ulozi u ovoj serije, pa stala na put glasinama.

– Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž. Uz dužno poštovanje prema njoj, ali hrvatska glumica nikada nije mogla da igra devojku iz prave srpske porodice – rekla je srpska glumica.

(Espreso / Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.