NEKADA GLAVNA TEMA SKANDALA, A SADA MIRNA I PORODIČNA ŽENA! Nakon Stojkovića, Bojana se udala za MOĆNOG DASU!
Foto: Damir Dervišagić

hit

NEKADA GLAVNA TEMA SKANDALA, A SADA MIRNA I PORODIČNA ŽENA! Nakon Stojkovića, Bojana se udala za MOĆNOG DASU!

Uživa u miru i ljubavi

Objavljeno:

Ljubavna priča Bojane Rajić i Branislava Đurđevića je od početka je bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, bila je svakodnevna tema domaćih medija.

Ona se nakon razvoda od fudbalera udala za biznismena Branislava i započela novi život, daleko od medija i skandala. Nekada kontroverzna manekenka, a danas stilistkinja i kolumnistkinja, prosto blista!

Branislav se godinama trudi da svoj porodični život sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, njegovu atraktivnu suprugu prati stotinak hiljada ljudi.

Sada možemo da vidimo da oni uživaju u skladnom braku i velikoj ljubavi. Oni imaju sina Vukašina, a tu i je sin Bojane i Vladimira, Lav, kome svi pružaju veliku ljubav.

Uz svog supruga, koga, sudeći po "Instagram" objavama, nekadašnja manekenka obožava, danas i Bojana živi miran i povučen život, a u javnosti se sve ređe pojavljuje. Izvadila je silikon iz usana koji joj je pravio problem, pa ona danas neguje prirodniji izgled. Stil joj je i dalje savršen, budući da je oduvek imala smisao za modu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.