PRE 17 GODINA UBIJEN JE NAJOPASNIJI SURČINAC IKADA: Poznata pevačica očajna zbog misteriozne istrage o ubistvu! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Misterija iz devedesetih

PRE 17 GODINA UBIJEN JE NAJOPASNIJI SURČINAC IKADA: Poznata pevačica očajna zbog misteriozne istrage o ubistvu! (FOTO)

Na današnji dan pre 17 godina u samom centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan (35), a do danas nije razjašnjeno ubistvo, a o motivima se samo spekuliše
Objavljeno:

Mediji su pisali i da je Nenad Ilić zvani Glavonja, bivši pripadnik “crvenih beretki“, u policiji izjavio 3. aprila 2003. da je Šijana ubio Milorad Ulemek Legija. Prema tim navodima, Ilić tvrdi da mu je jednom prilikom Branko Berček zvani Maći, pripadnih “crvenih beretki“ ispričao da je Nenad Šare zvani Škene, šef Ulemekovog obezbeđenja, rekao da je Legija ubio Šijana i da je Škene bio s njim kad je izvršio ubistvo. Međutim, Šijanova majka Milica je izjavila da je njen sin bio u dobrim odnosima s Legijom. Ona je ranije izjavljivala da je njenog sina ubio neko iz vrha vlasti.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30 na uglu ulica Nemanjine i Svetozora Markovića u centru Beograda, dok je sedeo u svom “mercedesu 600“, čekajući zeleno svetlo na semaforu. Istog momenta kad je mercedes stao, pored njega je u drugu traku ušao jedan automobil.

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.