PRE 17 GODINA UBIJEN JE NAJOPASNIJI SURČINAC IKADA: Poznata pevačica očajna zbog misteriozne istrage o ubistvu! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Misterija iz devedesetih

PRE 17 GODINA UBIJEN JE NAJOPASNIJI SURČINAC IKADA: Poznata pevačica očajna zbog misteriozne istrage o ubistvu! (FOTO)

Na današnji dan pre 17 godina u samom centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan (35), a do danas nije razjašnjeno ubistvo, a o motivima se samo spekuliše
Objavljeno:

Šijanova supruga Goca Božinovska kaže da je pesimista i da ne veruje da će ikada saznati ko je ubio njenog muža.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sve je isto kao i prvog dana. Ništa se nije promenilo sa mrtve tačke. Dosta je vremena prošlo, puno je ljudi koji su možda i znali nešto o tome, ali ipak ne verujem da će smrt mog supruga ikada biti rasvetljena – kaže Goca Božinovska, koja je sa Šijanom u braku provela devet godina.

foto: Printscreen/ Instagram/ Mirko Šijan

Ona navodi da Zoranu niko nije pretio niti da zna da li je nekome smetao.

- Ne znamo kome je bilo u cilju da ga ubije. Od ubistva nas niko ne obaveštava šta se događa u istrazi još otkad je Zoran ubijen – dodaje Božinovska.

O likvidaciji Šijana se u javnosti malo pričalo. Jedino je svedok Slobodan Resimić pre 13 godina na suđenju okrivljenima za ubistvo policijskog generala Boška Buhe, optužio Nikolu Maljkovića za likvidaciju Šijana, a taj zaključak je izveo iz činjenice što je na licu mesta “viđen auto koji je on vozio“. On je tada izjavio da je dva dana posle zločina video i oštećenja na kolima. Resimić je rekao i da mu je Maljković na pitanje da li je on ubio Šijana kroz smešak i grimasu rekao: “Da, ja sam ga sašio“. Resimića već godinama nema u Srbiji i navodno živi u Sloveniji.

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.