NAŠA POZNATA GLUMICA IGRALA RAME UZ RAME SA DŽENIFER LOPEZ: Evo kako izgleda danas!
Foto: Profimedia

šok

NAŠA POZNATA GLUMICA IGRALA RAME UZ RAME SA DŽENIFER LOPEZ: Evo kako izgleda danas!

Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa

Objavljeno:

Mirjana Joković važila je za jednu od naših najtalentovanijih glumica, a slavu je stekla osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

Glumila je u mnogim domaćim kultnim ostvarenjima kao što su: “Tesna koža”, “Bure baruta”, “Vukovar, jedna priča”, “Mala”, a najzapaženije uloge svakako je ostvarila u filmovima “Stršljen” i “Podzemlje”.

Ona već godinama živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je glumila u mnogim pozorištima, ali i na filmu.

Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Klasik tv

Ono što mnogi nisu znali je da je igrala rame uz rame sa nekim slavnim holivudskim zvezdama. Tako je igrala sa Dženifer Lopez u filmu “Sobarica i senator”, ali i sa Endijem Garsijom u filmu “At Middleton”, Dejvidom Torntonom u “Private Property” i Skotom Vajperom u “A Better Way To Die”.

Mirjana se sa godinama dosta promenila, te bi je mnogi možda teško prepoznali, ali svi vu saglasni u tome da je i dalje veoma lepa i harizmatična.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.