FILIP ĐUKIĆ ZARAŽEN VIRUSOM: Mora da bude BEZ PORODICE!
Foto: Printscreen

šok

FILIP ĐUKIĆ ZARAŽEN VIRUSOM: Mora da bude BEZ PORODICE!

Filip iskreno o praznicima

Objavljeno:

Voditelj RED-a Filip Đukić se prvo osvrnuo na godinu koja je za nama i ispričao nam na šta je najviše ponosan, a potom i otkrio kako provodi ove praznične dane.

- Filip je na kraju svake godine dete u dušu, svake godine ću pokušavati da se usavršim u sferama života u kojima želim. Sada je to voditeljstvo, 2021-u sam posvetio usavršavanju na tom polju, učio sam od svojim kolega koji su već tuže vreme u tim vodama. Tu je naravno i tetoviranju kao moja prva ljubav, a što se tiče ljubavnih veza takođe sam stekao dosta iskustva i po svemu sudeću 2022-a bi trebala da bude jako dobra godina. Baziraću se na posao i karijeru – voditeljstvo i tetoviranje. A kao najlepši trenutak prošle godine ću izdvojiti rođendan koji sam slavio uživo u emisiji. Podrška, prijatelji, kolege, svi su se organizovali i to mi je definitivno najlepši trenutak iz 2021. čak sam i zaplakao, a u jednom trenutku sam se zapitao da li ja zaslužujem sve to. Bilo je mnogo lepo.

1 / 4 Foto: Printscreen/instagram/filipdjukic

- Kad sam bio dete, uvek nam je bilo fenomenalno i kada ja budem imao porodicu probaću da to prenesem na njih, da i moja deca to pamte jer detinjstvo je bezbrižno, pogotovo kada je reč o praznicima koji treba da se obeleže u krugu porodice jer se tada stvaraju uspomene za ceo život. Posle kada odrastemo stvari se menjaju, ali to je život...

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.