KRIVIO JE SEBE ZA MAJČINU SMRT: Mahir ispričao bolnu ISPOVEST!
Foto: Instagram

emotivno

KRIVIO JE SEBE ZA MAJČINU SMRT: Mahir ispričao bolnu ISPOVEST!

Mentorka Marija Šerifović bila mu je veliki vetar u leđa i tada

Objavljeno:

Ovogodišnji pobednik „Zvezda Granda", Mahir Mulalić, mnoge je oborio sa nogu svojim talentom otkako se još i samo pojavio na sceni poznatog talent-šoua. Međutim, u jednom trenutku je opravdano posustao, zbog majčine smrti, pa želeo i da odustane.

Mentorka Marija Šerifović bila mu je veliki vetar u leđa i tada, kad mu je bilo najteže. Na kraju, iz takmičenja je izašao kao pobednik.

1 / 3 Foto: © ATA Images

- Moja majka je na vreme otkrila karcinom dojke koji je i odstranila, ali joj je imunitet bio slab. Ja sam se prvi zarazio koronom, ali u početku nisam osećao nikakve simptome. Posle mene su se svi u kući zarazili. I otac je bio jako loše, mada je majku jako pogodilo, sedmi dan u bolnici je preminula. Kad je majka umrla, krivio sam sebe, moram da kažem. I tako par dana, mislio sam da sam ja kriv. Posle sam shvatio da ne mogu sebe da krivim i da niko ne može da zna kada i kako se zarazio koronavirusom, ali tako je bilo - priznao je on u razgovoru za „Grand onlajn" sa knedlom u grlu, pa dodao kako je posle tužnog događaja dobio neverovatnu snagu koja ga je i odvela do samog finala i pobede, koju je posvetio mami.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.