DUŠKO TOŠIĆ OŠAMARIO JELENU KARLEUŠU NA BOŽIĆ?! Ovo nije prvi put da ga prijavljuje za NASILJE, evo šta se događalo
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Youtube

šok

DUŠKO TOŠIĆ OŠAMARIO JELENU KARLEUŠU NA BOŽIĆ?! Ovo nije prvi put da ga prijavljuje za NASILJE, evo šta se događalo

Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Objavljeno: 13:21h

Kao bomba je danas odjeknula vest da je pevačica Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a ako se vratimo koju godinu unazad, ovo nije prvi put da se pevačica osmelila na ovakav korak.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Duško je pevačici udario šamar. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu, a epilog još uvek nije poznat javnosti.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom. Kako kažu izvori bliski ovom paru, pevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Mnoge je zatekla ova infomacija obzirom da je Duško za praznike doputovao u Srbiju i nakon što je bio na Jeleninom maestralnom nastupu ispred Skupštine, odlučio je da provede kvalitetno vreme sa ćerkama, a snimci njihovog slavlja i druženja postali su viralnim na društvenim mrežama, tako da ni u jednom trenutku nije moglo da se nasluti da će doći do ovog nemilog slučaja.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći promenila 3 kostima

(Espreso/Blic/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.