JELENA KARLEUŠA ZA BOŽIĆ SAMA SEBI NAPISALA PISMO: Otkrila ga je JAVNO, a vrlo je PRIVATNO!
Foto: printscreen instagram/karleusastar

šok

JELENA KARLEUŠA ZA BOŽIĆ SAMA SEBI NAPISALA PISMO: Otkrila ga je JAVNO, a vrlo je PRIVATNO!

– Svaka joj je zlatna, jedan je od komentara fanova Jelene Karleuše

Objavljeno:

Praznici su vreme čestitki i lepih želja, a tradicionalno nazdravljanje nije ni ove godine izostalo u kući Jelene Karleuše.

I kako se po nepisanom pravilu uvek drugima poželi sve najlepše pevačica je ovog puta iskočila iz tog šablona i uputila originalnu čestitku. Samoj sebi i u to ime nazdravila za sve čarobne godine koje dolaze.

1 / 4 Foto: Printscreen/Telegraf

– Uvek nazdravljamo drugima, uvek želimo drugima ostvarenje snova, uvek drugima čestitamo uspehe i praznike… Za promenu, ja ću nazdraviti SEBI! Nazdravlje Jelena, bila si veliki borac u prethodnoj godini, bila si dobar i plemenit čovek, učinila si mnoga dobra dela, bila si vredna, krvavo si radila i zaradila, trudila se i uspela! Bila si divna majka, prijatelj za poželeti, saradnik iz snova… NEKA TI JE SREĆNA NOVA GODINA, SVAKA TEBI ČAST ŠTA SI SVE KAO LAV PREŽIVELA, PONOSNO DIGNUTE GLAVE I U DOBRU I U ZLU! JELENA, NAZDRAVLJE ZA SVE ČAROBNE GODINE KOJE DOLAZE! Živi punim plućima i budi JELENA KARLEUŠA, ona koja je inspiracija, uzor i razlog! ŽIVA BILA JA, poručila je Karleuša pozirajući sa čašom vina ispred ogledala u prazničnom izdanju.

– Svaka joj je zlatna, jedan je od komentara fanova Jelene Karleuše.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.