ZBOG OVOGA VIŠE NIJE VODITELJKA! Bila je OMILJENO TV LICE, onda se SUKOBILA sa PEVAČICOM: Olja iskreno za ESPRESO
Olja, Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO za espreso

ZBOG OVOGA VIŠE NIJE VODITELJKA! Bila je OMILJENO TV LICE, onda se SUKOBILA sa PEVAČICOM: Olja iskreno za ESPRESO

Bivša voditeljka je bez zadrške komentarisala aktuelne teme, ali i otkrila stvari koje nismo znali o njoj!

Objavljeno: 11:36h
Milica Stanimirović

Olja Crnogorac je nekada bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva!

Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj rent a car, a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca. Reklo bi se da je ova godina bila baš dobra za Olju, a bivša voditeljka je za Espreso portal otkrila mnogo toga iz privatnog života, karijere, ali se dotakla i ljubavi i novogodišnjih želja.

Ona je sada po prvi put otkrila zbog čega je napustila voditeljski posao.

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevača gde si morao da pripremiš ranije pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima... Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla.

Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

Na Instagramu je prati ogroman broj ljudi, a svi se pitaju koja je tajna njenog izgleda.

- Da ne idem u teretanu bilo bi par mrtvih dnevno jer svu negativnu energiju ja izbacim tamo. Idem 5 puta nedeljno, svako jutro, i to je postao moj životni stil. Nisam više temperamentna kao pre, a bila sam jako temperamentna.

Olja je u "svoje vreme" vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u "Farmi" i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja za Espreso.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

- Ovi današnji rijalitiju pokazuju propast našeg drušva, koliko mi srljamo u ponor. Mene ništa ne može da čudi jer to što je u rijalitiju to smo mi. Mi gledamo sebe. U "Farmi" smo gledali mlade koji se takmiče, bore, a sada gledamo ponor društva. Pre je bilo cilja, a sada je bitno da budeš što nemoralniji i da dobiješ novac za to od produkcije - izjavila je Olja, pa se osvrnula na njen ljubavni život i pitanje koje muči njenu okolinu "kad će se udati?":

- Kod mene je odavno "game over". Toliki je pritisak okoline da više ne znam ni sama da li ću se udati ili ne. Nisam baš za to "nikad neću", ali nisma ni neko ko juri za tim.

Olja sa novinarkom Espresa
Olja sa novinarkom Espresafoto: Espreso

- U moje vreme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer - rekla je bivša voditeljka i otkrila da je za nju priča da je neko došao "preko kreveta" da vodi emisiju "izlizana priča".

Olja je otkrila i kakva joj je bila 2021. godina kao i čemu se nada u 2022.

- 2021. godina je bila puna ljubavi, podrške, iznenađenja. Volela bih da mi i 2022. godina bude ovakva. Što se tiče posla takođe je bila dobra, nova firma radi odlično. Foksu će mi u ovoj novoj godini biti najviše na poslu, odnosno na stvaranju "novih poslova" - rekla je Olja, pa otkrila da bi volela da bude "namazanija":

-Volela bih da se bavim manipulacijama, da ubeđujem ljude u ono što ja želim da ti ljudi veruju. 2021. je bila previše iskrena, a to mi se obilo o glavu. U ovu godinu želim da uđem kao "hard kor" verzija sebe. Jedini plan koji imam je da nađem mir i da budem srećna.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.