MAJSTOR OŽENIO DOMINO DAMU?! Ona je imala BIČ i kontrolisala svaki njegov POKRET, a onda je došlo do PREOKRETA!
Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

milica opasnica

MAJSTOR OŽENIO DOMINO DAMU?! Ona je imala BIČ i kontrolisala svaki njegov POKRET, a onda je došlo do PREOKRETA!

Danas su se stvari malo promenile, pa tako više nema pravila da li je dominantna osoba u vezi muškog ili ženskog pola. Oba pola mogu biti dominantna i to je kraj priče.

Objavljeno: 20:14h
Milica Stanimirović

Svi znaju za onu podelu, muškrac je jači pol, žena lepši (čitaj: slabiji). Iako mi se čini da je ovo sasvim ok (feministkinje stop), jer mi stvarno nije cilj da moj muž leškari, a da ja cepam drva samo da bi dokazala da mogu (naravno da mogu, ali neću jer, eto, može mi se). I sasvim mi je ok da čujem da je neka žena u kući alfa, dok je muž “staramajka spremajka”.

Neki muškarci vole nežne, male, sitne i krhke žene. Takve žene u „alfa“ muškarcima bude zaštitnički nagon. Neki muškarci smatraju da su krupne žene sa izraženim oblinama znatno uzbudljivije, vole jake, krupne žene koje su možda i krunije od njih smaih. O ukusima se naravno ne raspravlja u ovakvoj situaciji. Određeni tipovi najviše vole kad su žene jake kao ličnosti i kad su im u svemu ravne, a neki vole kad su žene dominantnije od njih, da su one „alfa ženke“.

Vremenom sam shvatila da kakva će se žena dopadati nekom muškarcu u velikoj meri zavisi od toga u kakvom je okruženju rastao – dakle, ako je naučen da treba da „dominira“ u vezi ili porodici, on će takav i biti najverovatnije. Ako je naviknut da ćuti i trpi, da sluša mamu i sestru, on će verovatno takav i biti u svojoj kući sa svojom ženom. Naravno, ovo nije pod moranje, ali je često. Pa neka istraživanja pokazuju da muškarci koji su imali dominantnu majku najčešće biraju jake žene kao svoje partnerke, a neretko će odabrati i stariju ženu – kuguarku.

Milica Opasnica
foto: Privatna arhiva

Ali, kao što već rekoh, ne mora da znači da je sve naučeno i stečeno. Negde sam pročitala da muškarci kojima je jako snižen nivo testosterona u krvi tolerantniji su i apsolutno nisu agresivni. Pokazalo se da takvi muškarci prilično loše funkcionišu ukoliko su dominantni u vezi, pa oni prosto obožavaju dominantne žene i uživaju u tome da ih one vode kroz život. Dakle, testosteron je „kriv“.

Kad smo već kod ovoga evo jedne zanimljive priče koju sam čula dok sam pila produženi bez mleka. Priča gde i muškarac sa sniženim nivoom testosterona može dobro da iznenadi.

Majstor je u „svoje vreme“ bio opasan frajer. Jurile su ga ženske, ali je on želeo samo Ljilju. Ljilju je i oženio, a nju su sa razlogom zvali Ljilja Hitler. Kontrolisala mu je telefon, vreme kada dolazi i odlazi sa posla, ona je držala novčanik kod sebe i naravno, raspolagala sa njegovom zardom. Ukoliko se nije javio na drugo zvono na telefonu, nastao bi haos. Sve u vezi dece je ona kontrolisala, on se nije tu mnogo pitao. Iako bi neko poludeo pored ovakve žene, čini se da je Majstor uživao u svemu ovome, nijednog trenutka nije žeeleo da ode od nje, niti mu se po licu videlo da je depresivan zbog haosa u kući. Ljilji je falio samo bič, mada su mnogi smatrali da ga ima kući. Svi su mislili da Ljilja Hitler vara Majstora, priče su se stalno provlačile, pa su Majstoru nakačili i „rogove“. E, pošto sam vas uvela u osnove ove priče, da nastavimo sa onim što sam čula dok sam čekala da se espreso ohladi. Majstora je OSTAVILA ŽENA! Da, da. Prvo što sam pomislila je „našla je nekog alfa mužijaka, kome treba šonja“, međutim, istina je drugačija. Žena ga je ostavila jer je pronašla ŽENSKI BRUS u kući, a nije njen. Dakle, Majstor je privodio u bračnom krevetu svoju ljubavnicu. Ejjj, čovek koji se plašio svoje žene, usudio se da tu istu ženu vara. Pa ovo je stvarno FANTASTIČNO!

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Postoje i domino dame u kojima muškarci neverovatno uživaju, a ja iskreno mislim da je Majstor baš u tom fazonu. U životu domino dame obično stvari idu onako kako ona želi, ima roba ili submisivnog muškarca koji ju sluša i uživa u tome da ga ona ponižava. Nije to moj fazon, ali poštujem. Poštujem i ako je to fazon koji preferira Majstor, verovatno je pronašao dominantniju „domino ženu“ od Ljilje Hitlera. Poštujem, stvarno.

Da li je biti dominantna žena – prokletstvo ili sreća?

Žene postaju dominantne iz više razloga. Neke to steknu rođenjem, neke se nauče kroz život,a neke svoju dominaciju kriju kao zmija noge. „Žena žrtva“ - ukazuje na žensku patnju, bol, odbačenost, samoću i druge vidove represije od strane muškarca. Dominantne žene ne žele to, pa često mogu da budu odbačene, budući da se smatra da su dominantne žene ponekad previše naporne sa svojim „JA“ kompleksom. Danas su se stvari malo promenile, pa tako više nema pravila da li je dominantna osoba u vezi muškog ili ženskog pola. Oba pola mogu biti dominantna, to je i više nego jasno. Ne mora više samo muškarac da udara šakom od sto, to sada radi i žena. Ljudi su različiti. Svaki čovek je jedinka za sebe i mala je verovatnoća da će pronaći partnera koji je isti kao on, BAŠ MALA. Iz svega ovoga proizilazi da se sa svojim partnerom moramo naći na pola puta, ali neko na tom putu mora da napravi korak više. Neko će biti Majstor, a neko Ljilja. A neko neće otići tako hard, pa prikrije svoju dominaciju.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.