ISPOVEST VESNE DEDIĆ O BRAKU SA LEKAROM I DANAS SE PREPRIČAVA: "Moja ćerka nije imala brižnog oca, PLAKALA SAM"
Foto: Vladimir Sporčić

iskrena

ISPOVEST VESNE DEDIĆ O BRAKU SA LEKAROM I DANAS SE PREPRIČAVA: "Moja ćerka nije imala brižnog oca, PLAKALA SAM"

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja.

Objavljeno: 13:35h

Voditeljka Vesna Dedić bila je u braku sa lekarom Srđanom Milojevićem sa kojim je dobila ćerku Lenku, a sada je rešila javno da progovori o njihovom odnosu.

Međutim, njihov brak nije potrajao, i razišli su se kada im je ćerka imala četiri i po godine. Vesna neretko govori na temu razvoda, ali javnost nije imala prilike da vidi njene zajedničke fotografije sa bivšim suprugom.

Takođe, nakon razvoda Vesna nikada nije u javnosti pokazala novog partnera, a o odnosu sa Milojević otvoreno je govorila i nije krila da je razočarana u njega.

1 / 6 Foto: Espreso

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka za medije.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - izjavila je Dedićeva koja je znala da bude i oštrija u komentarima u svom bivšem suprugu.

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - izjavila je voditeljka.

Vesna Dedić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:43

Vesna Dedić: Ljubav ne sme da bude mučeništvo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.