VESNA DEDIĆ ŽIVI KAO PODSTANAR I PRIZNAJE DA BI BOLJE PROŠLA DA NIJE U SRBIJI: Otkriven njen omiljeni kutak u domu!
Foto: Printscreen

otvorila se

VESNA DEDIĆ ŽIVI KAO PODSTANAR I PRIZNAJE DA BI BOLJE PROŠLA DA NIJE U SRBIJI: Otkriven njen omiljeni kutak u domu!

Ovo su detalji iz stana Vesne Dedić, pogledajte kako izgleda i njen omiljeni kutak u domu.

Objavljeno:

Voditeljka Vesna Dedić već dvadeset godina je gost u mnogim domovima širom Balkana. Kroz njenu "Balkansku ulicu" prošlo je više od 1.000 gostiju, koji su bez zadrške pričali i o momentima sreće, ali i o trenucima najveće tuge. Međutim, javnosti je malo poznato kako izgleda dom poznate voditeljke.

Vesna Dedić
foto: Instagram

Vesna je dugi niz godina živela u ulici Vojvode Stepe, a onda je pre oko godinu dana odlučila da proda stan u pomenutoj ulici i preseli se na Zvezdaru.

Na njenim društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima otvoreno komunicira o svemu, može se videti mnogo toga, ali retko kad dom u kom se opušta daleko od kamera.

Oazu mira na Lionu, u kojoj živi kao podstanar, Vesna čuva samo za sebe, a izuzev jedne fotografije na kojoj se vidi prostrana garnitura koja krasi njen dnevni boravak, njen dom je do danas za javnost bio potpuno zatvoren.

Ipak, sada je odlučila da svojim pratiocima pokaže svoj omiljeni kutak u stanu - terasu na kojoj, sa pogledom na beogradsku vrevu, često pronalazi inspiraciju za svoje romane.

Vesna Dedić
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.