VESNA DEDIĆ OTKRILA DA JE NAJMANJE PLAĆEN VODITELJ U SRBIJI! Iznela sve detalje u JAVNOST, svi u šoku zbog PLATE
Foto: Dragan Kadić

AUUUU!

VESNA DEDIĆ OTKRILA DA JE NAJMANJE PLAĆEN VODITELJ U SRBIJI! Iznela sve detalje u JAVNOST, svi u šoku zbog PLATE

Ko bi rekao?

Objavljeno:
  • 26

Voditeljka Vesna Dedić više od dvadeset godina prisutna je na malim ekranima, a gotovo da ne postoji gledalac na našim prostorima koji makar jednom nije pogledao čuvenu emisiju “Balkanskom ulicom”.

Šta bi Vesna Dedić danas rekla onoj Vesni pre dvadeset godina? Na primer posle završenog intervju sa Matijom Bećkovićem koji vam je bio prvi gost...

- Rekla bih joj: “Dobra si, uobrazi se malo! Traži da budeš plaćena onoliko koliko vrediš. Mislim da sam u istoriji srpskog novinarstva najmanje plaćen popularan voditelj. Prosto nikad nisam bila dobar trgovac. Nikada nisam bila ni blazirana, a to je neophodno ako hoćeš na vreme da te poštuju. Mene je uvek bilo sramota da sedim u prvom redu. I danas se uvek okrećem oko sebe i pomislim da li sam zaslužila to mesto. A ne treba tako.

Vesna Dedić
foto: Instagram

Koja je najgora kritika gledalaca koju ste do sada dobili?

- Kritikovali su me često. Prvi talas je bio kada sam dovela Džeja pre deset godina u emisiju, a potom i ostale vrhunske pevače narodne muzike jer su neki smatrali da u jednoj emisiji koju neki nazivaju kultnom narodnjacima nije mesto. Potom su me kritikovali zbog toga što sam suviše nežno žensko, a ovde je više na ceni kada je voditeljka stroga i neumoljiva. Ma, uvek me kritikuju...I što se previše smejem, i što mlatim kosom, i što imam dekolte, a pričam o ozbiljnim stvarima i što dovodim goste koji ponekad nisu po konzervativnom ukusu ili po ukusu nekih drugih. Sećam se drame kada sam dovela Boža Vreću, ili oficira koji je promenio pol, potom zbog Sonje Savić, Raste, generala Šljivančanina… Ipak, uvek je više bio pohvala nego kritika tako da ... Idemo dalje.

Vesna Dedić
foto: Printscreen

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media