KASANDRINA MAJKA JE KRILA DA JE UMRLA: Prijateljica pokojne pevačice otkrila da je vest o smrti zatekla!
Foto: Youtube printscreen

TUŽNO!

KASANDRINA MAJKA JE KRILA DA JE UMRLA: Prijateljica pokojne pevačice otkrila da je vest o smrti zatekla!

Otišla mlada!

Objavljeno: 14:41h

Nikolina Ivošević, poznatija kao Nikita, bila je uz Kasandru jedna od najvećih dans zvezda 90-ih, a u razgovoru za Index otkrila je da ju je vest o smrti koleginice zatekla.

"Drugi su mi javili da je umrla. Ja za to nisam znala. Nisam mogla verovati", govori.

Nikita Ivošević
foto: youtube/kanalRI

"Zadnji put sam se s njom čula u januaru. Sve je bilo normalno. Nakon vesti o Kasandrinoj smrti, čula sam se i s njenom majkom koja mi je rekla da je iznenada umrla u snu. Mislim da njena majka, odnosno njena porodica, nije htela da se pročuje za njenu smrt pa je vest do svh došla tek sada, iako je Kasandra preminula početkom decembra."

"Tužno je to. Bila je mlada, samo 54 godine. Bila je dobra osoba. Uvek draga", dodaje.

"Ja i ona smo sarađivale i družile se, pogotovo tokom 90-ih. Tada smo imale i zajedničkog menadžera, Vladimira Mihaljeka Mihu", priseća se.

Podsetimo, Davorka Ručević Kasandra preminula je u 55. godini, a vest o njenoj smrti za Index je u razgovoru potvrdio muzički menadžer Zoran Škugor.

Na društvenim mrežama brojni su se već počeli opraštati od pevačice.

Kasandra je početkom devedesetih bila dance zvezda i jedna od najzgodnijih pevačica u Hrvatskoj. Njen prepoznatljiv glas i harizma nikog nisu ostavljali ravnodušnim, a zaređala je nekoliko bezvremenskih hitova koji se i danas rado slušaju.

Nikolina Ivošević Nikita takođe je poput nje bila na vrhuncu svoje popularnosti u 90-ima, a mnogi je pamte po raskošnom vokalu. Muzikom se bavi preko 30 godina, a preko 10 godina je glumila u pozorištu Komedija.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.