GLEDALA SAM KAKO MI OTAC GAZI MAJKU AUTOMOBILOM: Teška životna priča konobarice i konobar koji je na METI REKETAŠA!
Foto: Promo

novi rijaliti šou!

GLEDALA SAM KAKO MI OTAC GAZI MAJKU AUTOMOBILOM: Teška životna priča konobarice i konobar koji je na METI REKETAŠA!

Večeras od 20:45h počinje novi rijaliti šou na Kurir televiziji!

Objavljeno: 13:39h

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti široj javnosti. Oni dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka emitovanja potpuno je jasno da će u "Baru" biti sve samo ne dosadno. To je najraznovrsniji sklop različitih karaktera, kulture, mentaliteta, sa radnim iskustvom ili bez.

Predstavljeni prvih 10 takmičara koji će vas prikovati za male ekrane.

Poslednjih pet nema sumnje će dovesti do spektakla rijaliti. Jedna od njih je bivša misica koja ima diplomu ekonomiste i njoj neće niko moći da stane na crtu.

Konobarica sa teškom životnom pričom, koja je odrasla u problematičnoj porodici. Gledala je kako joj otac udara majku i gazi je automobilom. Ona sigurno neće dozvoliti nikom da je gazi, dok će vas mladi konobar oduševiti visprenošću i pozitivnom energijom.

Bivši vlasnik kafića, pravi barmer i maher u ugostiteljstvu, borio se sa reketašima, pa je odlučio da mu je bolje da samo šeta kuče.

Električar koji nema pojma ništa o ugostiteljstvu, nikad nije radio u nekom baru, a prijavio se zbog žena jer je, kako je sam rekao, ženskaroš.

Nema sumnje da će i ostalih osam takmičara oduševiti gledaoce, a kako će snaći pred kamerama, videćemo već večeras od 20.45, pa sve do 12. marta, kada se očekuje i finale prve sezone "Bara".

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

Bonus video:

00:58

Vreme da se natoče pića: Ekskluzivno pogledajte učesnike rijalita Bar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.