EVO ŠTA JE ALEKSANDRI SUBOTIĆ PRIREDIO STARIJI BIZNISMEN! Pretvorio joj život u bajku, a sada još i OVO! (FOTO)
Foto: Instagram

iznenadio je

EVO ŠTA JE ALEKSANDRI SUBOTIĆ PRIREDIO STARIJI BIZNISMEN! Pretvorio joj život u bajku, a sada još i OVO! (FOTO)

- Prelepo mi je. Zaista se divno provodimo sa prijateljima. Odvojili smo vreme samo za nas.

Objavljeno:

Bivšu učesnicu rijalitija Aleksandru Subotić, partner je iznenadio na nesvakidašanji način, a upravo tim povodom sada se oglasila.

Aleksandra je početkom ove godine ušla u novu sezonu "Zadruge", gde je svojim učešćem, na mnoge ostavila pozitivan utisak. Ipak, kako Subotićka nije mogla bez svoje porodice, ona je odatle izašla i nastavila da živi svoj život kao i pre.

Njen momak Predrag Raspopović Peca, odlučio je da svoju ljubav iznenadi i to, ni manje ni više, putovanjem u Dubai. Aleksandra je zanemela od sreće kada je šta je Peca za nju uradio, a kako na dalekoj destinaciji dvoje golupčića provodi vreme, otkrila je Subotićka.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

- Prelepo mi je. Zaista se divno provodimo sa prijateljima. Odvojili smo vreme samo za nas, jer smo konstatno posvećeni deci i poslovnim obavezama - istakla je Aleksandra.

Bivša učesnica nekoliko rijalitija priznaje da joj je ovo putovanje dobro došlo da napuni energiju za predstojeće obaveze.

- Sve je ispalo kao divno iznenađenje, jer smo bukvalno to jutro spakovali i otputovali - rekla je Subotićka i dodala da joj ovo putovanje baš prija:

- Svaki dan uživamo. Ne znam koji dan je lepši od kojega. Jedino što nam fali je nekoliko stepeni više da bi mogli da se kupamo u moru, jer je voda malo hladnija, zbog čega uživamo pokraj bazena.

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Da li Maja ulazi u Zadrugu? Aleksandra Subotić uživo odgovarala na PITANJA FANOVA

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.