ALEKSANDRA SUBOTIĆ TUŽILA JE BIVŠEG DEČKA ZBOG NASILJA, A SADA SE OGLASILA: "Dok ga ne strpaju iza rešetaka" (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

objasnila

ALEKSANDRA SUBOTIĆ TUŽILA JE BIVŠEG DEČKA ZBOG NASILJA, A SADA SE OGLASILA: "Dok ga ne strpaju iza rešetaka" (FOTO)

- On joj je tada naneo ozbiljne povrede i Subotićka je podnela tužbu.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić redovno odgovara svojim pratiocima na pitanja koja joj postavljaju putem Instagrama.

Ona tom prilikom otkriva mnoge detalje iz svog života, i komentariše razne teme. Poznato je da je pre par godina doživela nasilje od strane bivšeg dečka, Aleksandra Čabarkape. On joj je tada naneo ozbiljne povrede i Subotićka je podnela tužbu.

Aleksandra Subotić
foto: © ATA Images, Dragana Udovičić

Sada je odgovorila na jedno pitanje koje se ticalo nasilja u porodici, što je Aleksandra naravno najstrašnije osudila i istakla da je nasilnicima mesto iza rešetaka.

- Mislim da nikada ne treba trpeti i ćutati, jer ko jednom udari - udari će opet. Samo je pitanje vremena kada će mu doći. Mrzim nasilnike i osuđujem svaki vid nasilja. Muškarci nad ženama i obrnuto, majke i očeve nad decom, nad životinjama - svaki vid nasilja osuđujem i smatram da mi kao društvo jako malo radimo na dizanju svesti kada je ta tema u pitanju. Ako čuješ da komšija bije ženu prijavi u policiju, možda spasiš život toj ženi, ako vidiš ženu da maltretira decu po ulici ili znaš za takav slučaj i to prijavi, ako tebe neko maltretira, a ne možeš da se odbraniš pozovi 192 i oni će ti pomoći. Država je regulisala zakon - naše je samo da reagujemo ili da se nađemo nekom u pomoći. Jednom nasilnik - uvek nasilnik. Dok ga/je ne strpaju iza rešetaka, a onda nasilnik postaje mali miš - napisala je Aleksandra na Instagramu.

1 / 9 Foto: Instagram

Bonus video:

00:06

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPUSTILA BELU KUĆU! Majka Ljuba došla po nju u Šimanovce, odmah se oglasila i otkrila gde se sad NALAZI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.