MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKAD BRUTALNIJA: Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS
Foto: Aleksandra Čolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKAD BRUTALNIJA: Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

Neke nije štedela, za pojedine je iznenadila, mnogi su je šokirali, a komentar za više momke će se prepričavati. Međutim, to je Maja Marinković, uvek iskrena i nepredvidiva.

Objavljeno: 14:59h
Ermin Biberović

Maja Marinković, najkontraverznija učesnica rijalitija na našim prostorima našla se u ulozi modnog kritičara i kao pravi "policajac" ocenila stajlinge ličnosti koje smo odabrali. Poznato je da je Marinkovićeva jako iskreno i britkog jezika, tako da žargonski rečeno "nije štedela" pojedine dame, ali isto tako nekima je na iznenađenje dala zadovoljavajuću ocenu i bila blagonaklona.

Inače, intrigantna Maja Marinković važi za jednu od najstilizovanijih učesnica rijalitija, neko ko posvećuje veliku pažnju odevnim kombinacijama, sa jako istančanim i specifičnim ukusom, odličnim izgledom i atraktivnošću, nezi, i prosto njena transformacija kada je u pitanju fizički izgled i danas ne prestaje da se komentariše.

Maja Marinković, taki tadža, Taki i Maja, Taki Marinković
foto: Aleksandra Čolić

Prva na redu Majinog modnog ispitivanja bila je Deniz Dejm - aktuelna učesnica Zadruge 5, koja je poznata po svojoj ekstravaganciji i turbulentnom životu koji je vodila pre ulaska.

- Meni je Deniz kao ličnost zaista inspirativna i skroz mi je kul. Skoro sam baš prekomentarisala da mi je moralnija od 90% Zadrugarki tamo, tako da što se tiče ovog stajlinga, jeste onako baš ekstravagantno. Ja, na primer, koja se oblačim dosta provokativno, ne bih se usudila da iznesem ovaj stajling, ali meni je to na njoj skroz kul, jer ona je sama po sebi takva, drugačija, i mislim da ovo njoj stoji. - dala je Marinkovićeva svoj sud kada je u pitanju kombinacija Deniz Dejm, ali isto tako zaslužila je OCENU 7.

Maja Marinković
foto: Espreso

Sledeća na redu je bila bivša učesnica rijalitija i Majina prijateljica, Aleksandra Subotić, i njen stajling pred ulazak u Zadrugu 5.

- Moja drugarica najbolja Aleksandra Subotić. Ovo je ulazak u Zadrugu, savršena je, šta da kažem, ja volim Aleksandru i njen stil, po meni ovaj stajling nema greške. Samo bih ja možda u ovoj situaciji imala ravnu kosu pre lokni, ali ona ovo voli, tako da, meni se ovo dopada. - udelila je niz komplimenata za svoju drugaricu i dala joj maksimalnu ocenu 10.

Maja Marinković
foto: Espreso

Poznato je da su Maja i starleta Ana Korać ljute rivalke, tako da je nezaobilazno da se njih dve na neki način "suoče", tako je ona sledeća koja je bila na "meti" Marinkovićeve.

- Sledeća je devojka iz Ivanjice, Ana Korać. Ja volim kako se Ana oblači, obzirom da kažu da ja nju dosta često kopiram, da imamo te neke slične komade, bila bih nerealna kada bih rekla da se devojka loše oblači, oblači se odlično, obzirom da je to neka sušta suprotnost od toga što ja mislim o njoj kao o čoveku, o njenoj garderobi zaista imam lepo mišljenje, i mislim da lepo zna da iznese i da ima dobar ukus. To je sve pozitivno što mogu da kažem o njoj - bila je blaga Marinkovićeva prema atraktivnoj starleti i dala joj je visoku ocenu 9.

Maja Marinković
foto: Espreso

Naredna aktuelna učesnica rijalitija, Marijana Zonjić, izazvala je kod Maje salvu smeha zbog svoj stajlinga, koja nije mogla da se suzdrži, ali je istakla da takva kombinacija i zaslužuje sličnu njenoj reakciji.

- Ja se izvinjavam na ovom smehu, ali ova kombinacija zaista zaslužuje ovakav osmeh. Ne bih nikoga da ponižavam, ali ovo je meni tako jeftino, uopšte mi se ne dopada. Marijana Zonjić, katastrofa. - bila je oštra Maja prema bivšoj devojci pevača Igora Kostića, a nije je poštedela ni kada je ocena u pitanju, tako da joj je dala nezavidnu 1-icu.

Marijana Zonjić
foto: Espreso

Sigurni smo da ste ovu osobu najviše iščekivali, tako da ni Maja nije ostala ravnodušna na njegovu "kombinaciju", naravno, u pitanju je Marko Janjušević Janjuš, bivši dečko Marinkovićeve. Međutim, nije je oduševio, tako da je sasula niz kritika na njegov ukus kada je odevanje u pitanju.

- Janjuš, svi su verovatno čekali ovaj momenat da komentarišem njega. Mislim, šta da komentarišem ovu sliku, ovo je pakao! Stvarno, ja ne znam da li se on sprda ili o čemu se ovde radi, ali ovo je zaista ne daj Bože. Mislim, gde je krenuo? Da, čini mi se da je ovo Prijepolje, ne mogu tačno da procenim po slici (smeh), pozdrav za Prijepolje, ali Janjuše, ova slika je pakao. Ne kažem za inače, ali ovo je ne, ne - zaprepastila se Maja na izdanje bivšeg dečka i dala mu neslavnu dvojku.

Maja Marinković
foto: Espreso

Međutim, ovo nije sve. Anja Todorović, Luna Đogani, Sanja Stanković, Mina Vrbaški, Filip Car su se takođe našli u sastavu Majine modne policije, a kako je ocenila njih, pogledajte u prilogu na početku teksta.

Maja Marinković
foto: Promo

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.