BIO JE VELIKA LJUBAV BRANKE KATIĆ, SLOVILI SU ZA OMILJENI PAR: Tajno se viđali, i danas se čuju! SVI GA ZNAMO! FOTO
Foto: Nikola Anđić

otkriveno

BIO JE VELIKA LJUBAV BRANKE KATIĆ, SLOVILI SU ZA OMILJENI PAR: Tajno se viđali, i danas se čuju! SVI GA ZNAMO! FOTO

Nekako u to vreme zaljubili smo se u film „Mi nismo anđeli“. I u Branku Katić. I proslavljeni vaterpolista zaljubio se u jednu od naših najomiljenijih glumica.

Objavljeno:

Igor Milanović je sinonim za ovdašnji vaterpolo. I jugoslovenski i srpski. Osvojio je sve što se može osvojiti, ušao u „Kuću slavnih“, njegovo ime je zlatnim slovima upisano u našoj sportskoj istoriji. Iako mu u bazenu nije bilo ravnog, uvek je nalazio vremena i za neke druge, jednako važne stvari u životu.

Voleo je da izlazi i da uživa u svemu što hedonizam i mladost podrazumevaju. Bio je, što bi se u žargonu reklo, prava gradska faca. Uvek je rado viđen u društvu lepšeg pola, a pominjala su se i neka vrlo poznata imena. Na primer, još jedna legendarna gradska faca, Branka Katić. Bilo je to burnih devedesetih godina.

Igor Milanović
foto: Starsport©

U jednom intervjuu Igor je priznao da je popularnost, koja je počela sa devetom decenijom prošlog veka, u nekom trenutku počela da mu smeta jer je, kaže, često bilo puno laži i preterivanja.

‒ Srećom, tada nije bilo paparaca. Vaterpolisti su bili popularni kao košarkaši. Sada kad premotavam film, setim se kako nisam mogao ulicom da prođem, jer su ljudi prilazili, hteli autogram, fotografiju...

Branka Katić
foto: Profimedia

Nekako u to vreme zaljubili smo se u film „Mi nismo anđeli“. I u Branku Katić. I proslavljeni vaterpolista zaljubio se u jednu od naših najomiljenijih glumica. Oboje odrasli na Novom Beogradu, ona nekoliko godina mlađa... Kako je Igor i sam rekao, tada nije bilo paparaca, a ni ovoliko medija, pa su mogli da uživaju bez brige. Za njihovu ljubav se znalo u gradu, iako oni o tome nikad nisu pričali. Oboje su u međuvremenu uplovili u neke druge priče, postali roditelji... Njihova se završila ljudski, pa i danas Igor o Branki govori u superlativima.

‒ Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.