OVO JE BIVŠA SUPRUGA LJUBOMIRA BANDOVIĆA! Najveća želja da ima dete sa njom NIJE MU SE OSTVARILA, desio se RAZVOD!
Foto: Ana Paunković

TUŽNO

OVO JE BIVŠA SUPRUGA LJUBOMIRA BANDOVIĆA! Najveća želja da ima dete sa njom NIJE MU SE OSTVARILA, desio se RAZVOD!

Ipak, jednom prilikom je otkrio da je suprugu, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, upoznao na druženju kod zajedničkih prijatelja.

Objavljeno:

Skoro da nema filma ili televizijske serije u kojoj jednu od uloga ne tumači Ljubomir Bandović, ali imajući u vidu da je reč o jednom od najboljih i najtalentovanijih glumaca Srbije, teško bi se mogao naći neko ko bi imao primedbu na kasting sa njegovim imenom. Osim toga, oni koji ga poznaju kažu da je privatno izuzetno prijatan i ljubazan čovek.

Ljubomir Bandović
foto: © ATA Images

S obzirom na to da o sebi govori nerado i biranim rečima, ne čudi što smo tek nedavno, sa popriličnim zakašnjenjem, saznali da se rastao od supruge Tatjane.

‒ Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Venčali su se 2005. godine, ali zajedničke intervjue nisu davali. Štaviše, i sam Ljubomir Bandović retko je iznosio detalje iz emotivnog života. Ipak, jednom prilikom je otkrio da je suprugu, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, upoznao na druženju kod zajedničkih prijatelja.

Ljubomir Bandović žena
foto: Facebook

Ako bi je i spomenuo u nekom intervjuu, o ženi je govorio u superlativu. „Uz nju sam našao željeni mir“, isticao je i hvalio Tanjino strpljenje i toleranciju, jer zbog profesionalnih obaveza često nije bio kod kuće.

Najveća želja, da dobiju zajedničko potomstvo, nije im se ostvarila.

‒ I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv ‒ napominjao je Ljuba Bandović.

To se, nažalost, nije dogodilo. Tiho i bez skandala, baš kao što su i živeli, stavili su tačku na brak i krenuli svako na svoju stranu.

1 / 5 Foto: Marko Nikolić

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.