ISPLIVALE INTIMNE SCENE STANIJE DOBROJEVIĆ! Uvija i širi se u tangama, GOLE GRUDI NABREKLE, jedva ih drži! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

iznenadila

ISPLIVALE INTIMNE SCENE STANIJE DOBROJEVIĆ! Uvija i širi se u tangama, GOLE GRUDI NABREKLE, jedva ih drži! (FOTO)

Ona se uslikala u toplesu, dok je ruku držala preko bradavica, a silikoni su bili u prvom planu.

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević na svom Instagram redovno deli provokativne fotografije i snimke koji izazovu mnoštvo reakcija, komentara i komplimenata, a po svemu sudeći, ona uživa da privlači pažnju izazovnim izdanjima.

Naime, ona svaki put iznova šokira svoje pratioce, a sada je nadmašila samu sebe. Starleta je prvo pozirala u minijaturnom bikiniju ispred ogledala i tako istakla sve atripute.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je rešila da ode korak dalje i skine sve sa sebe. Ona se uslikala u toplesu, dok je ruku držala preko bradavica, a silikoni su bili u prvom planu.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

Njene obave su izazvale lavinu komentara, a mnogi su se zapitali kako njen dečko Marko Marković reaguje na ovakve storije.

Podsetimo, najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nedavno je pazarila skupoceni penthaus u Rumi, gde je odlučila da se skući sa njenim voljenim manekenom i fitnes instruktorom Markom Markovićem, kog je upoznala u rijalitiju ,,Zadruga 3".

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

00:09

STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA KOLIKO JE ROMANTIČNA! Iznenadila dečka za njegov 27. rođendan, a snimak ODMAH osvanuo na mrežama!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.