OGLASILA SE DEVOJKA BAKE PRASETA NAKON NJEGOVOG PRIVOĐENJA! Obrušila se na POZNATE LIČNOSTI: "Je l vas SRAMOTA?"
Foto: ATA, Instagram

OGORČENA

OGLASILA SE DEVOJKA BAKE PRASETA NAKON NJEGOVOG PRIVOĐENJA! Obrušila se na POZNATE LIČNOSTI: "Je l vas SRAMOTA?"

Bio javna ličnosti ili ne, pre nego što kažeš nešto zapitaj se koliko znaš o tome. Toliko od mene - napisala je Anja.

Objavljeno: 20:12h

Pripdnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli su Bogdana Ilića zvanog Baka Prase na zahtev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala. Ilić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga samoubistva Kristine Đukić Kike taj što ju je Baka Prase u poslednje dve godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično delo putem društvenih mreža. Dok je on na saslušanju, njegova devojka Anja i drug Čoda se peru od svega i pokušavaju da opravdaju ponašanje poznatog jutjubera.

Baka Prase, Anja Blagojević
foto: Printscreen Instagram

Naime, oni su se oglasili na društvenim mrežama, tvrdeći da znaju razlog zbog kog Kika više nije među živima, što je juče uradio i Baka Prase, te da nema veze sa njim. Takođe, okrivili su medije i javnost da su iznosili "lažne informacije".

- Sada kad su prijatelji preminule devojke negirali informaciju da se ubila zbog internet nasilja, imam samo jedno pitanje za sve influensere, pevače, poznate ličnosti uopšteno... Je l' vas sramota što ste širili lažne informacije? Zaboravili ste odmah koliko mediji prenose lažne informacije i iskoristili ste priliku da skrenete pažnju na sebe jer ste vi inače žrtve internet nasilja. Videli ste priliku kako da skrenete pažnju ljudima na taj problem, ali ovo nije ispravan način. Sada možete valjda da shvatite zašto ljudi i o vama pričaju loše i šire lažne informacije, sami ste se uverili koliko je lako pasti pod uticaj medija. Bio javna ličnosti ili ne, pre nego što kažeš nešto zapitaj se koliko znaš o tome. Toliko od mene - napisala je Anja.

Anja Blagojević
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

NEMA ŠMINKE, NEMA FILTERA: Baka Prase krišom snimao devojku NESPREMNU, ovako izgleda u PRIRODNOM izdanju! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.