OGLASIO SE POZNATI TIKTOKER POVODOM KIKINE SMRTI: Evo šta je rekao (FOTO)
Foto: Instagram / Luka Krivokapić, PRINTSCREEN INSTAGRAM/KIKAX3

šok

OGLASIO SE POZNATI TIKTOKER POVODOM KIKINE SMRTI: Evo šta je rekao (FOTO)

Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Objavljeno: 15:24h

Luka Krivokapić, poznati srpski Tik Toker, oglasio se oštrom porukom, nakon vesti da je jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić prošle noći, 8. decembra, izvršila samoubistvo.

- Mhm, šokirani ste? Uh, katastorfa! Pa otkud to? Bože, šta joj bi! Bilo bi super kad biste bili tako šokirani i komentarima koje svi dobijamo, a koje je ona poslednje 3 godine dobijala svakodnevno - "umri", "Dabogda poginula", "želim ti sve najgore", "razboli se", i tako dalje - počeo je Luka vidno ogorčen i potrešen.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/kikax3

- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je.

- Jezivo je šta ste sve u stanju da napišete. I sad, kad je devojka poklekla svim uvredama, psovkama, napadima, omalovažavanjima... Sad je šok, sad je divna, sad je lepa, sad je jadna, sad je anđeo... Mrš bre - zaključio je Krivokapić.

Krivokapić je izneo surove optužbe i naznačio da je Baka Prase doprineo hejt komentarima.

"Izvolite, kliknite i "uživajte" i pokušajte da zamislite samo da je reč o vašem detetu ili o vama samima" - zaključio je Krivokapić.

1 / 2 Foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.