EVO ZBOG ČEGA JE SRPSKA JUTJUBERKA LILA SUZE UŽIVO U EMISIJI!
Foto: Printscreen Instagram / kikax3

teško

EVO ZBOG ČEGA JE SRPSKA JUTJUBERKA LILA SUZE UŽIVO U EMISIJI!

Kulminacija se dogodila u jutarnjem programu televizije "Prva", dok se naširoko priča o uvredama koje je on izrekao na njen račun.

Objavljeno: 14:27h

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, izvršila je samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Ona je postala poznata široj javnosti kada je ušla u žestok sukob sa takođe srpskim jutjuberom, Bakom Prasetom, a tada su razmenjene brutalne uvrede, ismevanje i prozivke sa obe strane.

Kulminacija se dogodila u jutarnjem programu televizije "Prva", dok se naširoko pričalo o uvredama koje je on izrekao na njen račun.

- Bila bi ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama - kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Voditeljka je uporno, ali bezuspešno, pokušavala da stavi tačku na raspravu koja je vladala među ovim influenserima, tvrdeći da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika.

Međutim, Baka Prase i Kika su gotovo neprestano, tokom celog svog gostovanja, pokušavali da ubede onog drugog da su oni u pravu.

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, i rekao da ona ide na hemoterapiju, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

- Ti si ćelava, i rekoh, verovatno ideš na hemoterapiju - rekao je Baka Prase.

- On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija? - upitala je Kika voditeljku, a ona nije želela da odgovori na ovo pitanje.

Voditeljka koja je bila vidno šokirana, na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, a Baka Prase je kratko rekao da njegova nova pesma izlazi danas i odbio da se pozdravi sa svojom suparnicom.

Najavila je da će ga tužiti, ukoliko nastavi da je blati, a jedva se suzdržavala da ne zaplače dok je davala intervju.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / kikax3

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.