ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE MNOGE POTRESAO: "JE L' BI MI DOŠAO NA SAHRANU?"
Tuga, Foto: Printscreen Instagram / kikax3

tragedija

ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE MNOGE POTRESAO: "JE L' BI MI DOŠAO NA SAHRANU?"

Kika je postavila pitanje koje slama srce

Objavljeno: 13:15h

Kristina Kika Đukić, koja je izvršila samoubistvo, bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700 hiljada pretplatnika. Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak dok Kristina igra igricu sa saigračem, a zbog reči koje izgovara - podilazi jeza.

Naime, na Tik Toku se pojavio strašan snimak razgovora Kike i saigrača tokom igre "Counter Strike", prenosimo ga u celosti, a možete ga pogledati u video snimku iznad.

- Nexa?

- Kika?

- Je l' voliš svoj život? - pitala je Kika saigrača.

- Obožavam - odgovorio joj je on i uputao: "Što?"

- Je l' bi mi došao na sahranu? - glasio je njen odgovor.

1 / 5 Foto: Instagram

Iako su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svoj "Jutjub" kanal "K1KA" na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni "Minecraft". S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na "Jutjubu".

Kasnije je počela da igra i čuveni "Counter Strike" i "GTA", te iako je često nailazila na kritike, nije odustajala od svojih ciljeva. Obogatila je kanal i drugim sadržajima, poput izazova, tzv. "prenkova" i reakcija na klipove koje snimaju drugi jutjuberi, vlogova i slično. Broj pretplatnika je iz dana u dan je rastao, pa je Kika svoje pratioce nazvala "Mackenzi". Do decembra ove godine godine na „Jutjubu“ ju je „zapratilo“ više od 700 hiljada pretplatnika, dok ih na društvenim mrežama „Instagram“ i „Fejsbuk“ („Facebook“) ima preko 450 hiljada.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.