KIKIN PRIJATELJ NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE U JUTARNJEM PROGRAMU! Otkrio je da je bila ZATVORENA-NIJE TRPELA NEPRAVDU
Kristina Kika Đukić, Dušan Srbljak, Foto: Printscreen Instagram/kikax3, Printscreen / Tv Prva

tuga

KIKIN PRIJATELJ NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE U JUTARNJEM PROGRAMU! Otkrio je da je bila ZATVORENA-NIJE TRPELA NEPRAVDU

Dušan Srbljak, prijatelj preminule devojke gostovao je jutros u Jutarnjem programu Prve televizije

Objavljeno:

Kristina Kika Đukić, 21-godišnja jutjuberka izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, na Obilićevom vencu, nakon višegodišnjeg bulinga.

Dušan Srbljak, prijatelj preminule devojke gostovao je jutros u Jutarnjem programu Prve televizije, i jedva je uspeo da zadrži suze. Mladiću je jako teško pala smrt drugarice, ali je smogao snage da se pojavi i upozori na nasilje koje vlada na društvenim mrežama.

"Iako je Kika imala veliki broj pratilaca i bila poznata, strašno je što smo došli u situaciju da izgubim jednu divnu osobu koja još nije ni počela da živi. Šta se tačno desilo bi trebalo da utvrde nadležni organi. Tek bi u ponedeljak trebalo da bude gotova obdukcija. Kristina je bila osoba koja nije trpela nepravdu, nju je najmanja sitnica mogla da uznemiri. S jedne strane je bila jako otvorena, dok je sa druge bila introvertna, nije volela da priča o problemima. Zle komentare jeste spominjala prijateljima, pričalo se i o tome javno", rekao je njen drug i veliki prijatelj.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom.

Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.