NEKAD I SAD, KAKVA RAZLIKA! Neviđena fotka Verice Rakočević iz prošlosti kruži internet: Nacija NE VERUJE! (FOTO)
Foto: © ATA Images

velika razlika

NEKAD I SAD, KAKVA RAZLIKA! Neviđena fotka Verice Rakočević iz prošlosti kruži internet: Nacija NE VERUJE! (FOTO)

Ona sada ima 73 godine, a neverovatno je koliko je kao devojka drugačije izgledala.

Objavljeno: 09:12h

Kreatorka Verica Rakočević godinama važi za jednu od najboljih kada je u pitanju moda u našoj zemlji, regionu, pa i šire. O njenom životu se dosta zna, ali smo retko imali prilike da vidimo neke fotografije iz njene prošlosti. I to se sada menja.

Na jednom nalogu na Instagramu osvanuo je kolaž fotografija, na kojem možemo videti Vericu iz devojačkih dana i danas. Ona sada ima 73 godine, a neverovatno je koliko je kao devojka drugačije izgledala.

Verica Rakočević
foto: © ATA Images

Svakako, svi se sa godinama menjamo, ali neke stvari ostaju iste, što su kod Verice oči. Mnogi su u komentarima pisali da i danas izgleda prelepo kao što je tada bila, a nema sumnje da bi Verica zbog toga bila presrećna.

Inače, kreatorka je nedavno izjavila da bi moglo doći do toga da promeni adresu stanovanja. Naime, njen suprug Veljko Kuzmančević ima poslovne ponude koje iziskuju odlazak preko okeana, a kako je priznala, ona će ga pratiti gde god bude trebalo.

Bonus video:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.