OTKRIVENA PRAVA ISTINA O PROBLEMIMA VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA! Ovo je NEOBORIVI DOKAZ, nema više nagađanja! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sve je jasno

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O PROBLEMIMA VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA! Ovo je NEOBORIVI DOKAZ, nema više nagađanja! (FOTO)

Dok je ona sinoć imala reviju, evo šta je on radio..

Objavljeno:

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u svom skladnom braku, a posle sinoćnjeg događaja jasno je da li je baš toliko skladan kakvog ga predstavljaju.

Modna kreatorka Verica Rakočević održala je sinoć svoju reviju u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, u okviru revija održive mode. Pored nje svoje radove predstavili su Tamara Jarić i Igor Todorović. Osim što je prisutne oduševila njena kolekcija koja se bazira na recikliranju materijala i smanjenju hiperprodukcije, svi su motrili na ponašanje Veričinog muža, Veljka Kuzmančevića.

Verica Rakočević
foto: © ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević važe za srećan par, koji prolazi manje trzavice, koje su normalne u svakom odnosu. Ipak, prethodne kreatorkine izjave, kao i jedna objava na fejsbuku, svojevremeno su izazvale sumnje da nešto između njih ne štima.

Verica Rakočević
foto: © ATA Images

Zbog toga, pretpostavlja se da je Veljko rešio da stane na put svim govorkanjima, te se našao da reviji u prvom redu, podržavajući svim srcem svoju suprugu, na koju je neizmerno ponosan.

Ovakav njegov potez svedoči o tome da je između njih sve u redu, te da žive svoju ljubavnu bajku, koja se bazira na uzajamnom poštovanju i međusobnoj podršci, koju pružaju jedno drugom.

Verica Rakočević
foto: © ATA Images

Bonus video:

03:08

HAOS U EMISIJI SCENIRANJE! Veljko POBESNEO, pa IZLETEO iz studija: Dovela me ovde da ĆUTIM, je l sam je MALOUMAN? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.