STRAVIČNA NOĆ U ZADRUZI! Pljuštale su PESNICE, šutiranja i nemilosrdne TUČE: Krv šikljala na sve strane! (VIDEO)
Foto: Printscreen Zadruga

šok

STRAVIČNA NOĆ U ZADRUZI! Pljuštale su PESNICE, šutiranja i nemilosrdne TUČE: Krv šikljala na sve strane! (VIDEO)

Rekapitulacija sinoćnjih brutalnih okršaja u rijalitiju "Zadruga", jezive scene i tuče.

Objavljeno:

Sinoć je nastao haos na imanju kada je neko od zadrugara ukrao budžet za žurku. Stefan Mihić je optužio Dejana Dragojevića da je počinio krađu, pa je došlo do fizičkog okršaja među njima. Dok ih je obezbeđenje razdvajalo, Dalila Dragojević je iskoristila priliku da više puta udari Mihića u glavu. S obzirom na to da se strasti nisu smirivale, Stefan je završio u zatvoru.

Došlo je i do sukoba između ljubavnog torugla, Dragojevića i Filipa Cara. Potom je Dejan zamolio Dalilu da prekine svaku komunikaciju sa Filipom i poručio joj je da će je uvek braniti kada pomisli da je ona ugrožena.

Zbog ovih reči ušao je u sukob sa Dalilom, a zatim je krenuo da udara rukama i da lomi staklo. Obezbeđenje i zadrugari su pojurili ka njemu kako bi ga zaustavili.

Međutim, već je bilo kasno, pa je Dejan povredio ruku. Cimeri su mu pomogli da previje ruku nakon incidenta.

Ni Miljana Kulić noćas nije bila mirna, već je fizički nasrnula na Deniz Dejm, Lazara Čolića Zolu i Dina Dizdarevića. Prvo je tokom žurke pogodila Dina šoljom u glavu.

Njemu je ukazana lekarska pomoć i stavljena mu je gaza na povređeno mesto.

Miljana i Deniz su se posvađale zbog viljuške, a u jednom trenuku Deniz je sela na Kulićevu. Obezbeđenje je jedva razdvojilo razbesnele zadrugarke.

Najbrutalniji okršaj noćas se desio kada je Miljana prišla Zolinom krevetu dok je spavao i udarila ga štiklom u glavu. On se brani i odgurno je sa kreveta. Svi su se zabrinuli jer je Zolino lice bilo krvavo od Miljaninog udarca.

Ostaje da vidimo kako će Veliki šef kazniti zadrugare zbog kršenja pravila i da li će neko biti diskvalifikovan zbog fizičkog okršaja i uništavanja imovine.

Zola
foto: Printscreen Zadruga

Bonus video:

00:49

Miljana Kulić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.