MARIJA KULIĆ BESNA NA ĆERKU: Miljana se TAJNO dogovorila za novac sa PRODUKCIJOM, a onda nju sve LAGALA!
Foto: Instagram

ŠOK

MARIJA KULIĆ BESNA NA ĆERKU: Miljana se TAJNO dogovorila za novac sa PRODUKCIJOM, a onda nju sve LAGALA!

Marija Kulić je takođe otkrila da Ivan Marinković, sa kojim Kulićeva ima dete, ne želi ni da vidi sina, a ni da čuje za malog Željka

Objavljeno:

Nakon što je u medijima osvanula vest da je Miljana Kulić navodno unapred uzela honorar iz rijalitija kako bi vratila dugove Lazara Čolića Zole, oglasila se njena majka Marija Kulić.

- Ona se oko novca sve dogovara sa produkcijom, pa mene slaže. Ako joj produkcija isplati tri honorara unapred, Miljana meni kaže da su joj dali dva, kako bi jedan mogla da preusmeri na Zolu. Šta su njih dvoje novca potrošili, mogli su pola stana da kupe. Miljana me uvek laže oko zarade iz rijalitija – govori Kulićka čije je sada zdravstveno stanje u najboljem redu.

- Imala sam operaciju štitne žlezde. To mi je bila treća operacija ove godine, ali hvala bogu problem je bio benigan. Moje stanje je mirno, videćemo šta će dalje biti – zaključuje Marija Kulić za medije.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Niti pita za dete, niti ga ono interesuje. Ništa mu ne kupi, ni ne pošalje. On je njegov otac, ali to njega očigledno ne interesuje. Prošle godine mu je u Šimanovce za Novu godinu odneo paketić i to se čuo sa mojim suprugom Sinišom preko telefona. Šta očekivati od jednog alkoholičara? Ja sam odmah na početku veze znala da od toga nema ništa. Znaš kad će se setiti Željka? Kad ona postane neko i nešto, pa će mu onda dolaziti i tražiti da mu finansijki pomaže. To je ološ – kaže Marija.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.