"NE TREBA MI IMUĆAN, JA DOVOLJNO ZARAĐUJEM!" Aleksandra Mladenović otkrila koje su njene novogodišnje želje! (FOTO)
Aleksandra Mladenović, Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic

iskrena

"NE TREBA MI IMUĆAN, JA DOVOLJNO ZARAĐUJEM!" Aleksandra Mladenović otkrila koje su njene novogodišnje želje! (FOTO)

Pevačica je otpevala uvodnu špicu za novi film "Zvona Noter Dama", a sada je podelila utiske sa snimanja nove pesme i spota

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Mladenović otpevala je uvodnu špicu za novi film "Zvona Noter Dama", koji govori o našoj istoriji, davnoj 1389. godini i Kosovskom boju.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic

- Kao glumica sam se snašla očajno, zato što smo spot snimali u šumi gde su su me napadale ose i bube, a ja se toga mnogo plašim. Bežala sam po šumi u ogromnoj haljini, to je bilo malo teško - kaže pevačica i dodaje da je imala veliku odgovornost kada je ovaj projekat u pitanju.

- Reč je o velikoj odgovornosti, zato sam imala i veliku tremu, ali sve sam prebrodila i sve je ispalo super - kaže pevačica i dodaje da je sigurna da će ova pesma nadmašiti čak i "Vidovdan" Gordane Lazarević.

- Sigurna sam da će nadmašiti "Vidovdan", jer smo se svi svojski potrudili - rekla je Mladenovićeva koja se u ovom projektu nije oprobala u glumi, ali ističe da joj to ne bi bio problem, te da bi rado prihvatila da debituje na filmu.

- Naravno, zašto da ne, mislim da bih se snašla u tome. Ako se pojavi neki film gde neću imati neke eksplicitne scene, zašto da ne.

Kako nam se bliži Nova godina, pevačica je za kraj otkrila i koje želje ima za narednu, 2022. godinu, te da li se tiču nove ljubavi.

- Neki muškarac, hm... Pa, zašto da ne, ali, to mi sada nije priortet. Zdravlje svih bliskih ljudi mi je važno i naravno posao kojem sam trenutno maksimalno posvećena. Što se tiče muškarca važno je samo da bude dobar čovek, i naravno mora da bude snažan, jači od mene psihički, da bi mogao da se nosi sa svim što nosi ovaj posao. Ne mora da bude imućan, ja dovoljno zarađujem, to mi nije bitno. Ne gledam to, prvenstveno gledam kako se mi slažemo i da li možemo da živimo zajedno - završava Aleksandra.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.