MAJKA IM JE NARUČILA UBISTVO OCA, A ONE SU NASLEDILE MILIONE: Evo gde su i šta rade ĆERKE GUČIJEVIH
Foto: Profimedia

au, čoveče!

MAJKA IM JE NARUČILA UBISTVO OCA, A ONE SU NASLEDILE MILIONE: Evo gde su i šta rade ĆERKE GUČIJEVIH

Ovo mnogi nisu znali, jedna je prikazana u filmu, a druga ne!

Objavljeno:

Film 'House of Gucci' Ridlija Skota vrlo detaljno opisuje životnu priču Patricije Ređani i njenog bivšeg muža Mauricija Gučija, ali jako malo pažnje posvećuje njihovoj ćerki Alesandri, koja je nakon očeve smrti prekinula kontakt sa svojom majkom.

Guči
foto: Printscreen

Ređani i Guči imali su dve ćerke zajedno, Alesandru i Alegru. Alesandra je prikazana malo u filmu ‘House of Gucci’, dok Alegra nije uopšte.

Mauricio je bio poslednji član porodice Guči koji je vodio kompaniju pre nego što ga je otkupila investiciona banka 1992. godine. Nakon toga, modnu kuću je vodio Domeniko De Sole koji je zajedno sa dizajnerom Tomom Fordom pomogao u oživljavanju brenda.

Šta se dogodilo Alesandri i Alegri nakon ubistva njihovog oca?

Alesandra i njena mlađa sestra Alegra imale su samo 20, odnosno 16 godina kada je njihova majka uhapšena 1997. godine. Njih dve su dobile kontrolu nad očevim imanjem vrednim 400 miliona dolara nakon što je Ređani proglašena krivom i poslata u zatvor na 26 godina.

Alesandra i Alegra su 2004. godine vodile kampanju koja je zahtevala ponavljanje suđenja u slučaju njihove majke, a Vogue je izvestio da su tvrdile da njihova majka „nije bila mentalno stabilna u vreme ubistva“ nakon što je bila podvrgnuta operaciji uklanjanja tumora na mozgu 1992. godine.

Alesandra Guči, Alegra Guči, Gučijevi
foto: Profimedia

Kako se navodi, Alegra je čak studirala pravo kako bi pomogla u slučaju svoje majke.

Ona se već nekoliko decenija drži dalje od očiju javnosti, ali uprkos tome, neki detalji ipak su otkriveni.

Jedno vreme radila je kao dizajnerka

Nikada nije radila za modnu kuću čije prezime i nosi, ali je dizajnirala tašne za svoj premium brend AG. Izdala je ograničeno izdanje svoje kolekcije ‘The First’ sa ukupno 99 proizvedenih torbica. Ona je ipak odala počast svojoj porodici tako što je neke modele nazvala po svom ocu Mauriciju i dedi Rodolfu.

Gde su Alesandra i Alegra sada?

Alesandra i Alegra su nakon smrti svog oca nasledile milione, ali i njegove jahte „Creole” i „Avel”, uz imanja u Njujorku, Sent Moricu i Milanu.

Alegra je čak 2013. godine za časopis Classic Boat pričala o njihovim jahtama, te kako ih plovidba asocira na detinjstvo provedeno sa ocem na brodu.

„Moj otac bi bio tako srećan da sada vidi jahte i kako se njegova filozofija o njima nastavlja“, rekla je ona.

Sada obe žive u Švajcarskoj sa svojim porodicama i prema tvrdnjama magazina The Guardian – žele da ostanu anonimne.

Odnos sa majkom

Ređani je puštena iz zatvora ranije nego što je trebalo usled dobrog ponašanja u oktobru 2016. nakon što je odslužila 18 godina od 26-godišnje kazne.

Iako su je Alesandra i Alegra prethodno javno branile, njihova majka je 2016. u intervjuu za The Guardian rekla da više ne razgovaraju.

„Sada prolazimo kroz loš period. Ne razumeju me i ukinule su mi finansijsku podršku. Nemam ništa, a nisam ni upoznala svoja dva unuka“, rekla je tada Ređani.

Ređani prima godišnju penziju od 1,47 miliona dolara jer je Guči pre smrti potpisao ugovor kojim je pristao da joj isplaćuje tu sumu do kraja života.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Zadovoljna.Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.