EVO ZAŠTO DANAS SVI KOMENTARIŠU TEODORU DŽEHVEROVIĆ! Munjevito se dele ŠOK KADROVI, nećete verovati svojim očima!
Foto: Instagram

šok

EVO ZAŠTO DANAS SVI KOMENTARIŠU TEODORU DŽEHVEROVIĆ! Munjevito se dele ŠOK KADROVI, nećete verovati svojim očima!

Prvo što su pratioci primetili jeste pravo stanje njenog lica, koje ona do neprepoznatljivosti obrađuje i gotovo "izglanca".

Objavljeno: 09:41h

Fanovi Teodore Džehverović pokazali su njeno pravo lice. Jedna fan stranica na Instagramu je objavila neobrađeni video na kome pevačica pozira, a na kome nije ni nalik onoj devojci za koju se predstavlja.

- Kako podrška može da vas uništi, ne može niko! - jedan je od komentara na društvenim mrežama nakon što je isplivao snimak Džehverovićke na kojem nije isfotošopirana.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

Ona je u videu, koji je objavila jedna njena fan stranica, pokušala da bude seksi, pa je pozirala sa poluotvorenim ustima, gledajući direktno u kameru, ali joj to nije pošlo za rukom. Prvo što su pratioci primetili jeste pravo stanje njenog lica, koje ona do neprepoznatljivosti obrađuje i gotovo "izglanca", tako da deluje da nema nijednu nepravilnost na koži.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

Ti kadrovi su postali viralni kako na Instagramu, tako i na Tviteru, a mnogi su se složili da nije problem što je Teodorina koža lica nesavršena i što ima bubuljice kao i svaka druga devojka. Veći problem je taj što se obrađuje u fotošopu do iznemoglosti, toliko da ne liči na sebe. Toliko da devojčice i tinejdžerke koje je obožavaju i ugledaju se na nju veruju da ona zaista tako izgleda, čime im stvara komplekse i čini da se osećaju manje lepim.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

Bonus video:

00:07

POZDRAV ZA FANOVE! Teodora Džehverović se pohvalila snimkom iz Amerike

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.