"SRELA SAM IH NA BLATNJAVOM PUTU" U poslednji čas se desio VELIKI PREOKRET: Pevačica se HITNO OGLASILA! (FOTO)
Foto: Instagram

napokon

"SRELA SAM IH NA BLATNJAVOM PUTU" U poslednji čas se desio VELIKI PREOKRET: Pevačica se HITNO OGLASILA! (FOTO)

- I što bih ja i ovaj put bez vas..... Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu .... Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza.

Objavljeno:

Koliko su društvene mreže moćne uverila se sinoć naša muzička diva Tereza ​​Kesovija (83). Ubrzo nakon što je zamolila pratioce na Instagramu da joj pomognu da dođe do mladog bračnog para koji je upoznala u januaru dok je pomagala stanovnicima razorene Banovine, pevačica je objavila da je potraga imala srećan kraj.

- A šta bih ja ovaj put bez vas..... Dobila sam kontakt, hvala vam svima na trudu i spremnosti da pomognete.... Zagrljaj, ali najveći, Tvoja Tereza ​​- napisala je muzičarka na svom Instagramu upravo tri sata nakon što je zamolila svoje fanove za pomoć.

- Dragi moji Instagram prijatelji i pratioci. Trebalo bi, što pre, stupiti u kontakt sa ovim mladim bračnim parom, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, koje sam slučajno srela prvih dana januara ove godine na blatnjavom putu, u zemljotresom poharanu Banovinu, gde su nesebično pomagali promrzlo i uplašeno stanovništvo. Ako ih neko sa juga zemlje prepozna, javite mi porukom ili mejlom. Naime, to je jedini način da pokušam da dođem do njih, a njihova priča mi i dalje vraća veru u čoveka - napisala je pevačica i objavila fotografiju na kojoj je sa bračnim parom koji je upoznala na području koje je uništio zemljotres.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.