POZNATI GLUMAC JE ZAVEO 20 GODINA MLAĐU ŽENU! Isplivala PRAVA ISTINA o upoznavanju, evo kako ONA izgleda! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

otkriveno

POZNATI GLUMAC JE ZAVEO 20 GODINA MLAĐU ŽENU! Isplivala PRAVA ISTINA o upoznavanju, evo kako ONA izgleda! (FOTO)

Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina".

Objavljeno:

Slavni srpski glumac Miki Manojlović je više od dvadeset godina je u braku sa glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”.

Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije prihvatala nove projekte, već se u potpunosti posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka, te je samim tim retko možemo videti u javnosti.

Iako je Tamara od Mikija mlađa čak 20 godina, par ističe da im razlika u godinama nikada nije smetala. U braku su dobili i sina Ivana koji je uspešno zaplovio muzičkim vodama.

Miki Manojlović
foto: Dragana Udovičić

Glumac je jednom prilikom otkrio i kako je upoznao svoju suprugu i dodao da smatra da je njihov susret bio sudbonosan.

"Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu 'Zločin i kazna'. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina", rekao je Manojlović jednom prilikom za “Story” i dodao:

"Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni", zaključio je.

Ovako izgleda supruga Mikija Manojlovića:

Miki Manojlović
foto: Stefan Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.