ĆERKA IVANA IVANOVIĆA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU JAVNOSTI! Neverovatno liči na njega, ne eksponira se često! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/veceivan

izrasla u lepoticu

ĆERKA IVANA IVANOVIĆA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU JAVNOSTI! Neverovatno liči na njega, ne eksponira se često! (FOTO)

Prelepa ćerka Ivana Ivanovića ukrala tati 5 minuta slave.

Objavljeno: 14:00h

Ćerka Ivana Ivanovića iz prvog braka Staša, o kojoj poznati tata s ponosom govori u svakom intervjuu, ne može se često videti u javnosti. Kada su se zajedno pojavili na promociji programa „Putevima šampiona“ fondacije Novaka Đokovića, mnogi su se iznenadili.

Staša više nije klinka, u međuvremenu izrasla je u lepu devojku i tati sa zadovoljstvom pravi društvo na gradskim dešavanjima.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

Ćerka Ivana Ivanovića u februaru će napuniti 18 godina, a kako najavljuje da će školovanje nastaviti u inostranstvu, poznati voditelj koristi svaku priliku da sa Stašom provodi što više vremena dok je još u Beogradu.

O vaspitavanju ćerke, koja je posle razvoda od supruge Zorice nastavila da živi sa njim, a za koju kažu da je njegova „slika i prilika“, Ivan kaže:

‒ Moj stav je da o svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.