U PONOĆ NEĆE POLJUBITI DUŠKA! JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA ZA ESPRESO: Evo kome je POMOGLA U KARIJERI! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

espreso intervju

U PONOĆ NEĆE POLJUBITI DUŠKA! JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA ZA ESPRESO: Evo kome je POMOGLA U KARIJERI! (VIDEO)

Diva je otvorila dušu za naš portal

Objavljeno: 14:01h

Pop diva Jelena Karleuša juče je beogradskoj publici priredila noć za pamćenje.

S obzirom da je nastupila u svom rodnom gradu, pevačica nije krila uzbuđenje povodom jučerašnjeg mini spektakla:

- Najviše volim da nastupam u svom gradu, volim centar grada. Čast mi je što ću posle novogodišnje noći, žurku nastaviti odmah ovde, u Kasini.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Novu Godinu provešće radno, ispred skupštine zajedno sa koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jo:

- Moj producent Zoran Birtašević i ja pripremamo spektakl koji je pandam koncertima na Tajms Skveru, i ovo će biti možda moja kruna karijere koja traje već skoro 3 decenije. Ali smatram da za svakog umetnika treba da bude čast kada nastupa za svoju zemlju u svom gradu, ispred skupštine za svoj narod. Pomerićemo granice, Beograd će biti balkanski Njujork.

Koga ćeš poljubiti u ponoć?

- Sve mi se čini da ću u ponoć poljubiti Mariju Šerifović i Saru Jo, pošto ćemo u 00:00 biti na bini ispred skupštine sve tri zajedno.

Nekoliko sati pre prestoničkog nastupa, Jelena je u društvu Dragane Mirković došla na komemoraciju pokojnoj Marini Tucaković. Nas je zanimalo, s obzirom na to da je JK uvek ponosno isticala da joj je pomenuta pevačica pomogla na samom početku, kome je ona olakšala put ka zvezdanom nebu:

- Mogu reći da kroz moje učešće u 'Zvezdama Granda' gde sam mnogima bila mentor, i gde sam ih savetovala od pevanja do izbora kostima... pomogla sam im najpre kao uzor, jer moj put je bio jako težak da bih bila ovde gde jesam. Često je ovo bio put pakla, vi u medijima to odlično znate. Tako da ako sam išta mogla da naučim sve te mlade ljude jeste da budu izdržljivi i istrajni. Ako je iko izdržao mnogo toga, ustao i krenuo dalje - to sam bila ja. To bi bila i neka moja poruka za sve njih - završila je Jelena za Espreso.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.