POTRESNE SCENE JELENE KARLEUŠE I DRAGANE MIRKOVIĆ NA KOMEMORACIJI MARINI TUCAKOVIĆ! Jecale i držale se za ruke!
Foto: Stefan Stojanović

emotivno

POTRESNE SCENE JELENE KARLEUŠE I DRAGANE MIRKOVIĆ NA KOMEMORACIJI MARINI TUCAKOVIĆ! Jecale i držale se za ruke!

Dirljiva scena: Karleuša i Dragana Mirković teše jedna drugu na komemoraciji.

Objavljeno:

Komemorativnom skupu povodom smrti legendarnog tekstopisca Marine Tucaković prisustvuju mnoge estradne ličnosti, među kojima su i Dragana Mirković i Jelena Karleuša, koje su sedele jedna pored druge i tešile se međusobno.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković, dugogodišnje saradnice i prijateljice Marine Tucaković, i dalje su utučene zbog smrti žene koja je jedna od najzaslužnijih za njihovu uspešnu karijeru, s obzirom na to da je autorka mnogih njihovih tekstova.

Jelena Karleuša i Dragana Mirković sedele su jedna pored druge i utešno su se držale za ruke.

Komemoracija
foto: Stefan Stojanović

Na komemoraciju Marine Tucaković, koja je preminula 19. septembra usled duge i teške bolesti, došle su brojne estradne ličnosti, među kojima su Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Goga Sekulić Ana Bekuta, Žika i Jelena Zana i mnogi drugi.

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, ranije je u saopštenju za medije obavestio javnost da će komemoraciji, pored medija, moći da prisustvuju samo oni koji dobiju pozivnicu.

Komemoracija
foto: Stefan Stojanović

„Jedina bezuslovna ljubav je ljubav majke prema detetu. Smrt majke znači da tu vrstu ljubavi, apsolutne i čiste, nikad više nećemo moći da doživimo. Posle tog gubitka u nama nastaje pustoš i svako ko se nastani u našu dušu svojom ljubavlju nikad neće moći da ispuni prazninu u nama. To prosto nikad neće biti ona ljubav zbog koje na ovaj svet dolazimo i kojoj se uvek vraćamo kada nam potonu lađe i kad izgubimo veru. Ali, nasuprot bolu koji nas sakati ako mu se predamo, moja majka je uvek imala vere, i govorila reči koje mene sad često teše, a zvuče toliko očigledno: život je za žive“, stajalo je u Laćinom saopštenju.

Komemoracija
foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

00:39

LAĆA POSLE KOMEMORACIJE: Nedostaje mi mama da mi skuva ručlak i da me nazove

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.