BRENA IMA JOŠ JEDNO DETE!? Godinama se BRUJALO o njenom i Bobinom "usvojenom sinu" sa Filipina!
Foto: Nebojša Mandić

palo u zaborav

BRENA IMA JOŠ JEDNO DETE!? Godinama se BRUJALO o njenom i Bobinom "usvojenom sinu" sa Filipina!

Istina o dečaku s Filipina

Objavljeno:

U medijima je svojevremeno udarna vest bila da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Iako je isprva ova informacija zvučala kao trač, pevačica je to i delimično potvrdila u jednoj emisiji.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Naime, pojedini mediji su 2009. godine tvrdili da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

„Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi“, objasnila je tada Lepa Brena, prenosi „Hello“.

„Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice.“

Inače, Džonijevi roditelji su tada, odmah po dolasku u Beograd, sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski.

Lepa Brena
foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

„Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: ‘Ćao, mama’ ili ‘Ćao, Breno'“, pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkos roditeljskim emocijama koje gaji prema dečaku, nije ni pomišljala na usvajanje.

Kada je došlo vreme da dečak krene u školu, tročlana porodica vratila se na Filipine, a priča o simpatičnom Džoniju koga je Brena želela da usvoji, pala je u zaborav.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.