Otkriveni detalji sutrašnje KOMEMORACIJE Marine Tucaković!
Foto: Luka Šarac

brižan sin

Otkriveni detalji sutrašnje KOMEMORACIJE Marine Tucaković!

Sin Marine Tucaković se brine za svaki detalj, otkriveno ko će govoriti na komemoraciji.

Objavljeno:

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

"Memorijalni skup u čast Marine Tucaković počinje u 14 sati u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, ulica Dragoslava Jovanovića 2 (ulaz iz parka).

- Moderator skupa biće Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, direktorka "Službenog glasnika", Ana Bekuta, pevačica, i Milan Laća Radulović, član porodice.

Skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Molimo sve da ponesu zaštitne makse i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa merama", obavestila je sve prodica Tucaković-Radulović.

Milan Radulović Laća
foto: Ana Paunković

Podsetimo, ranije se Milan obratio javnosti povodom memorijalnog skupa i otkrio da je poslao pozivnice.

"Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili.

Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, međutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne.

Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković", piše u saopštenju.

Bonus video:

00:16

ODRŽAN POMEN MARINI TUCAKOVIĆ: Navršilo se 40 dana od smrti najpopularnijeg tekstopisca na našim prostorima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.