VESNA DE VINČI SKRHANA ZBOG RANE SMRTI MERIME NJEGOMIR! Otkrila nešto što će rasplakati celu Srbiju! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/merimanjegomirofficial

potresno

VESNA DE VINČI SKRHANA ZBOG RANE SMRTI MERIME NJEGOMIR! Otkrila nešto što će rasplakati celu Srbiju! (FOTO)

Poslednji susret sa Merimom i poslednja rakijica - Vesna de Vinči neutešna.

Objavljeno:

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini nakon kraće bolesti, a njena verna publika pamtiće je po brojnim hitovima koje je ostavila iza sebe.

Prijatelji i porodica neutešni su zbog gubitka, a na društvenoj mreži Fejsbuk od nje se uz potresne reči oprostila i Vesna de Vinča.

- Poslednji susret sa Merimom i poslednja rakijica. Bože, da li ćemo ikada znati da prepoznamo taj poslednji trenutak sa najmilijima. Sasvim poletna i nasmejana, sa planovima kojima nema kraja, sa osmišljavanjem novog koncerta koji bi i u vreme korone bio maksimalan poklon publici i svima nama koji smo je voleli, i obožavali - o tome smo pričali satima. Tema su nam uvek bili novi projekti i nove ideje, po neka tema o njenoj divnoj deci i unucima, ustvari tema podrške svima nama sa kojima je komunicirala. Stati iza najbližih, držati im leđa i reći - Samo leti! - to je naša dužnost - rekla mi je tada. Lakoća kojom je živela bila je nevidljivo nepodnošljiva za mnoge. Sa nama je tog kraja avgusta bio zajednićki prijatelj slikar Dragan Stojkov. Mudro se smešio našoj škorpionskoj strasnoj komunikaciji. Merima je zaista sve činila strasno i kao - sa čarobnim stapićem. Merima je bila stručnjak za RAJ. Sojenicu sa čudesnim pogledom na Savu, napravila je u mimohodu svog redovnog života kroz koji je trčala sa takvom vedrinom da se činilo kao da je blagoslovena. I bila je. Kako je tu magiju postizala ostaće da se tumači. Sve je kod Merime bilo lagano. Borba se nije primećivala. Četvoro dece koje je izvela na put, tolerancija ispletena sa posebnom borbom za opstanak i stvaranje fantastične karijere u zemlji raspada koju je svojom pesmom uvek ujedinjavala….nevolje sa mužem, mojim bratom Njegomirom koji je nikada nije dovoljno razumeo ali je muški sujetno prikriveno obožavao…. uz vrhunske umetničke uspehe koje je ostvarila i kao diva autentične narodne muzike i kao neizbrisiv trag za istoriju naše muzikologije, i kao profesor kada je lansirala mnoge talente pevače…i kao urednik RTS gde je isto tako odgovorno i sa strašću svoj posao obavljala - svu tu nemoguću misiju je sa osmehom godinama ostvarivala", napisala je Vesna.

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.